reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dla mnie płeć nie ma znaczenia . Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe . Mój syn chce brata [emoji38] Macie pomysły na imiona ?
U mnie dla dziewczynki mam 3 typy : Alicja, Kornelia , Małgorzata a dla chłopca Tomasz [emoji28]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KaSia86 mówisz, że córa? Hehehe my wolelibyśmy synka drugiego, wygodniej dla nas heh. Ubranka mamy, poza tym jeden pokój dla dzieci także też łatwiej no i chłopacy mniej problemowi od dziewczyn chyba ;) no, ale oczywiście jak będzie córcia to też fajnie :)

74703e3ksg0ul1uj.png
Ja synka mam, teraz liczę na córcię [emoji178] Z resztą tak planowaliśmy płeć [emoji12]

hchy3e3khm37w3fg.png

My imion nie mamy jeszcze, w ogóle ciąża to zaskoczenie dla nas [emoji12]

O imieniu pomyślimy jak poznamy płeć pewnie.

74703e3ksg0ul1uj.png

Już pisałam mi się podoba Pola, Hania , Lili może Lena . A dla chłopca Adam, Antek , Jakub . Zobaczymy jak już będziemy znali płeć. Ja jednego dnia mam przeczucie na chłopca i oglądam ubranka dla chłopców a drugiego na dziewczynkę i przeglądam różowe kocyki. Tak naprawdę to bez znaczenia , bo mam już córkę - mogłaby być parka. Mam rocznego siostrzeńca kocham go niesamowicie, ale tak córka miałaby siostrę - wiem , że różnica wieku kolosalna, ale siostra to zawsze siostra. Z wszytskich metod planowania płci wychodzi córka, z zupełnej różnicy w między pierwszą a drugą ciążą można przypuszczać, że osobnik będzie innej płci. Tak czy siak jeśli dziecko będzie zdrowe , będę najszcześliwszą mamą pod słońcem.

3jgxugpjvb0m6657.png

Mi się wydaje , że chłopaki to łobuziaki a dziewczynki trochę łatwiej wychować , chociaż zapewne zależy od charakteru i cech indywidualnych.

3jgxugpjvb0m6657.png

Ja synka mam, teraz liczę na córcię [emoji178] Z resztą tak planowaliśmy płeć [emoji12]

hchy3e3khm37w3fg.png

U nas podobnie. Póki co jest Zosia i innego imienia nie mamy.

Zosia było dziewczyńskim imieniem w pierwszej ciąży, gdyby jednak nie urodził się wymarzony chłopak.
No i co najważniejsze jest to 2 imię mojej mamy, która nagle zmarła jak byłam w 5mcu pierwszej ciąży. Juz wtedy wiedzieliśmy, że kiedyś będziemy starać się o Zosię.

Mi z chińskiego teraz wychodzi córka.
W poprzedniej ciąży chłopak. Zobaczymy czy teraz też się sprawdzi.

oar8pg4njr6t44vs.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry