rudziutka38
Fanka BB :)
Nic nie mów o mega kupie ja chcę jakąkolwiekO kurka no tak to po swietach ! [emoji85] [emoji87] trzeba bedzie jakąs mega kupe zrobic [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie mów o mega kupie ja chcę jakąkolwiekO kurka no tak to po swietach ! [emoji85] [emoji87] trzeba bedzie jakąs mega kupe zrobic [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Bążur trzymajcie proszę kciuki o 9 usg... mam motyle w brzuchu z emocji. Chyba ze strach trochę...
Kciuki będą trzymane my tez dziś mamy USG o 16.30 też proszę o kciuki.Bążur trzymajcie proszę kciuki o 9 usg... mam motyle w brzuchu z emocji. Chyba ze strach trochę...
Nic nie mów o mega kupie ja chcę jakąkolwiek
Ejj ja tez... znowu jest tragedia od paru dniNic nie mów o mega kupie ja chcę jakąkolwiek
Mowisz ze pomaga ? Hmmm chyba sobie drinkneHehehe skąd ja to znam, chociaż .... przed wczoraj wypiłam pół szklanki soku z kiszonej kapusty- przeczyściło mnie lepiej niż lewatywa
czemu wy macie tak rano wizyty a ja umieram ze strachu do 18, 20 ?Czekam pod gabinetem... piszcie do mnie bo sie stresuje...