reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

I dzisiaj już mi pobrała wymaz na GBS i skierowanie na HBS też już dostałam,a tak teraz czytam,że to później powinno być
A rozwin kochana te skroty :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A rozwin kochana te skroty :)

p19u9jcg81ehxczt.png

HBs- tak ogólnie pisząc- to są przeciwciała,których poziom świadczy o zakażeniu wirusem hbv( wywołuje wirusowe zapalenie wątroby).
GBS- to badanie na obecność bakterii paciorkowca grupy B(z pochwy i odbytu), generalnie występuje u wielu ciężarnych i jeżeli wyjdzie obecny to podaje się antybiotyk podczas porodu,żeby te bakterie na dziecko nie przeszły. :)

HBs- tak ogólnie pisząc- to są przeciwciała,których poziom świadczy o zakażeniu wirusem hbv( wywołuje wirusowe zapalenie wątroby).
GBS- to badanie na obecność bakterii paciorkowca grupy B(z pochwy i odbytu), generalnie występuje u wielu ciężarnych i jeżeli wyjdzie obecny to podaje się antybiotyk podczas porodu,żeby te bakterie na dziecko nie przeszły. :)
Dziekuje :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam wizyty co dwa tygodnie teraz a jak szyjka się skróci jeszcze to nawet co tydzień. . Dziewczyny ja teraz to już nawet jak leżę to czuję ten kłujący ból taki jak zawsze czułam a później okazywało sie że szyjka poleciała :( jeszcze na dodatek zaczynam znowu kaszlec chyba się przeziębilam trochę i cienko widzę ta moja szyjke jak kaszel się rozkręci.. Ja już nie wiem czy ja jestem jakaś wadliwa czy co :(

Dziewczyny, ja przez najbliższe dni nie będę tu zaglądać, wiec życzę Wam miłych Świąt, zdrówka i wytrwałości na te nasze ostatnie tygodnie! Niech maluszki siedzą grzecznie w środku, ładnie rosną i nie kopią zbyt mocno [emoji8] [emoji179][emoji177]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Hejka dziewczyny, która z was ma problem ze snem? Ja od kilku dni chodzę spać 2 czasem 3 w nocy. A wstaje koło 13tej bo w sumie mąż i tak śpi po nocce w tym tygodniu. Może organizm przestawia się na nie spanie w nocy? Jak myślicie? Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, leżę i tak z boku na bok. A mały razem ze mną nie śpi bo cały czas kopie :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny, która z was ma problem ze snem? Ja od kilku dni chodzę spać 2 czasem 3 w nocy. A wstaje koło 13tej bo w sumie mąż i tak śpi po nocce w tym tygodniu. Może organizm przestawia się na nie spanie w nocy? Jak myślicie? Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, leżę i tak z boku na bok. A mały razem ze mną nie śpi bo cały czas kopie :)

Ja mam problemy z ponownym zaśnięciem... teraz dodatkowo synek wstał z gorączką i tłucze się po mnie od godziny biedulek i usnąć nie może. Brat w brzuchu harcuje, a ja zmartwiona też nie śpię :/

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Ja mam problemy z ponownym zaśnięciem... teraz dodatkowo synek wstał z gorączką i tłucze się po mnie od godziny biedulek i usnąć nie może. Brat w brzuchu harcuje, a ja zmartwiona też nie śpię :/

74703e3kkwoaumma.png
A co to będzie jak maluszki dadzą nam popalić jeszcze? Już czuję że Na początku będę chodziła jak zombie

Do góry