reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

I dzisiaj już mi pobrała wymaz na GBS i skierowanie na HBS też już dostałam,a tak teraz czytam,że to później powinno być
A rozwin kochana te skroty :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A rozwin kochana te skroty :)

p19u9jcg81ehxczt.png

HBs- tak ogólnie pisząc- to są przeciwciała,których poziom świadczy o zakażeniu wirusem hbv( wywołuje wirusowe zapalenie wątroby).
GBS- to badanie na obecność bakterii paciorkowca grupy B(z pochwy i odbytu), generalnie występuje u wielu ciężarnych i jeżeli wyjdzie obecny to podaje się antybiotyk podczas porodu,żeby te bakterie na dziecko nie przeszły. :)

HBs- tak ogólnie pisząc- to są przeciwciała,których poziom świadczy o zakażeniu wirusem hbv( wywołuje wirusowe zapalenie wątroby).
GBS- to badanie na obecność bakterii paciorkowca grupy B(z pochwy i odbytu), generalnie występuje u wielu ciężarnych i jeżeli wyjdzie obecny to podaje się antybiotyk podczas porodu,żeby te bakterie na dziecko nie przeszły. :)
Dziekuje :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam wizyty co dwa tygodnie teraz a jak szyjka się skróci jeszcze to nawet co tydzień. . Dziewczyny ja teraz to już nawet jak leżę to czuję ten kłujący ból taki jak zawsze czułam a później okazywało sie że szyjka poleciała :( jeszcze na dodatek zaczynam znowu kaszlec chyba się przeziębilam trochę i cienko widzę ta moja szyjke jak kaszel się rozkręci.. Ja już nie wiem czy ja jestem jakaś wadliwa czy co :(

Dziewczyny, ja przez najbliższe dni nie będę tu zaglądać, wiec życzę Wam miłych Świąt, zdrówka i wytrwałości na te nasze ostatnie tygodnie! Niech maluszki siedzą grzecznie w środku, ładnie rosną i nie kopią zbyt mocno [emoji8] [emoji179][emoji177]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Hejka dziewczyny, która z was ma problem ze snem? Ja od kilku dni chodzę spać 2 czasem 3 w nocy. A wstaje koło 13tej bo w sumie mąż i tak śpi po nocce w tym tygodniu. Może organizm przestawia się na nie spanie w nocy? Jak myślicie? Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, leżę i tak z boku na bok. A mały razem ze mną nie śpi bo cały czas kopie :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny, która z was ma problem ze snem? Ja od kilku dni chodzę spać 2 czasem 3 w nocy. A wstaje koło 13tej bo w sumie mąż i tak śpi po nocce w tym tygodniu. Może organizm przestawia się na nie spanie w nocy? Jak myślicie? Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, leżę i tak z boku na bok. A mały razem ze mną nie śpi bo cały czas kopie :)

Ja mam problemy z ponownym zaśnięciem... teraz dodatkowo synek wstał z gorączką i tłucze się po mnie od godziny biedulek i usnąć nie może. Brat w brzuchu harcuje, a ja zmartwiona też nie śpię :/

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Ja mam problemy z ponownym zaśnięciem... teraz dodatkowo synek wstał z gorączką i tłucze się po mnie od godziny biedulek i usnąć nie może. Brat w brzuchu harcuje, a ja zmartwiona też nie śpię :/

74703e3kkwoaumma.png
A co to będzie jak maluszki dadzą nam popalić jeszcze? Już czuję że Na początku będę chodziła jak zombie

Do góry