Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A rozwin kochana te skrotyI dzisiaj już mi pobrała wymaz na GBS i skierowanie na HBS też już dostałam,a tak teraz czytam,że to później powinno być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A rozwin kochana te skrotyI dzisiaj już mi pobrała wymaz na GBS i skierowanie na HBS też już dostałam,a tak teraz czytam,że to później powinno być
A rozwin kochana te skroty
Dziekuje :*HBs- tak ogólnie pisząc- to są przeciwciała,których poziom świadczy o zakażeniu wirusem hbv( wywołuje wirusowe zapalenie wątroby).
GBS- to badanie na obecność bakterii paciorkowca grupy B(z pochwy i odbytu), generalnie występuje u wielu ciężarnych i jeżeli wyjdzie obecny to podaje się antybiotyk podczas porodu,żeby te bakterie na dziecko nie przeszły.
Hejka dziewczyny, która z was ma problem ze snem? Ja od kilku dni chodzę spać 2 czasem 3 w nocy. A wstaje koło 13tej bo w sumie mąż i tak śpi po nocce w tym tygodniu. Może organizm przestawia się na nie spanie w nocy? Jak myślicie? Już nie wiem co mam ze sobą zrobić, leżę i tak z boku na bok. A mały razem ze mną nie śpi bo cały czas kopie
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
A co to będzie jak maluszki dadzą nam popalić jeszcze? Już czuję że Na początku będę chodziła jak zombie