reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czyli wychodzi na to ze nie pojde od majowki tylko od 8 maja... hmmm dzieki :)

p19u9jcg81ehxczt.png

To prawie jak ja ,bo od 10 tego,ale tez juz sie zastanawialam,zeby nie przyspueszyc tego zwolnienia.Teraz Swieta to leze jak nalesnik.Zaczyna dokuczac mi te twardnienie brzucha [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozalka dalej jest Rozalka. Widzialam pipke - dwa razy sprawdzal ;) rozwija sie prawidlowo. Brzuszek, glowka, serduszko wszystko w porzadku. Serduszko nam sie chowalo za zeberkami ale uchwycil :) prawidlowa ilosc wod plodowych. wazy 1868 g ! Jest o tydzien wieksza niz powinna byc w tym wieku :) lekarz powiedzial ze duza dziewczyna :) i ze 56 i 3 kg to nie bedzie raczej ;) ups jak ja ja urodze ;) i wg tego usg termin na 14.06 - w urodziny mojego Taty :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Rozalka dalej jest Rozalka. Widzialam pipke - dwa razy sprawdzal ;) rozwija sie prawidlowo. Brzuszek, glowka, serduszko wszystko w porzadku. Serduszko nam sie chowalo za zeberkami ale uchwycil :) prawidlowa ilosc wod plodowych. wazy 1868 g ! Jest o tydzien wieksza niz powinna byc w tym wieku :) lekarz powiedzial ze duza dziewczyna :) i ze 56 i 3 kg to nie bedzie raczej ;) ups jak ja ja urodze ;) i wg tego usg termin na 14.06 - w urodziny mojego Taty :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ło ho ho! Duza Dziewczynka :D super, ze wszystko w porzadku;)) jestem ciekawa ile moja juz wazy :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie wychodze [emoji22] po badaniu "macica bardzo reaktywna"

Ściskam was bardzo mocno. Ciężko będzie spędzić święta z dala od rodziny i synka ale może lepiej żeby cię monitorowali na bieżąco niż żebyś znowu miała lecieć na złamanie karku jakby coś się w domku zaczęło dziać.
Walczcie dzielnie o każdy dzień. Trzymam kciuki[emoji110]

reklama
Do góry