reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam wizytę 27 i będzie też USG juuupi bo ostatnio ciągle się martwię czy wszystko ok...Miałam mieć niby w 36 tc USG a tu dziś zapisała mnie na 33 tc w sumie mała niby 2 tyg do przodu to prawie 35 tc jakoś dziwne mam tę rozbieżności niby data porodu na 25 czerwca aż a tu donoszone 9 czerwca a wg USG nawet koniec maja pytanie czy w ogóle ktos zwrócił na to uwagę i nie próbował blokować porodu .Czy wy też już chcecie czerwiec

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie czytam,że tak ,zresztą hbs też.. nie wiem może to nie ma aż takiego znaczenia według niej

Hbs też miałam już oznaczane przeciwciała, to z kolei mój ginekolog mówił, że po 28 tygodniu

74703e3kkwoaumma.png

No ja na porodowke bez jedzenia juz sie nie rusze [emoji12] nawet nie tyle zeby jesc w czasie porodu, ale po. Pamietam jak po tamtym porodzie mi smakowalo szpitalne jedzenie! A bedac w ciazy w szpitalu ledwo co skubalam takie wstretne mi sie wydawalo. No, ale ja po porodzie to nawet zimne ziemniaki z lodowki w srodku nocy wyjadalam [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuźwa to teraz czy ja nie popełnilam błędu że zmieniłam lekarza?? U tego będę chodzić co.dwa tygodnie ale ja mam popaprana historie ginekologiczna. A tamta fujara nic sobie z tego nie robiła. Patrząc na to że w max 38 tc ciąża będzie rozwiązana to zostały mi 3 wizyty :-o

ja miałam tydzień temu. ale w ten weekend byłam w szpitalu na badaniach, mój lekarz mnie oglądał więc to jak wizyta. teraz mam za 2 tyg w piątek to będzie już 34t3d. Ale on mnie ogląda zawsze co 3 tyg w gabinecie i tydzień później w szpitalu na usg, więc nie ma aż tak długiej przerwy bo z 3tyg robią się 2 ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja mam wizytę za 3 tyg, to będzie 33+5 i wtedy pobierze wymazy i zrobi ktg, a potem co dwa tygodnie. Ostatnia niby w 40 tyg, może już nie będzie potrzebna [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry