reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam wizytę 27 i będzie też USG juuupi bo ostatnio ciągle się martwię czy wszystko ok...Miałam mieć niby w 36 tc USG a tu dziś zapisała mnie na 33 tc w sumie mała niby 2 tyg do przodu to prawie 35 tc jakoś dziwne mam tę rozbieżności niby data porodu na 25 czerwca aż a tu donoszone 9 czerwca a wg USG nawet koniec maja pytanie czy w ogóle ktos zwrócił na to uwagę i nie próbował blokować porodu .Czy wy też już chcecie czerwiec

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie czytam,że tak ,zresztą hbs też.. nie wiem może to nie ma aż takiego znaczenia według niej

Hbs też miałam już oznaczane przeciwciała, to z kolei mój ginekolog mówił, że po 28 tygodniu

74703e3kkwoaumma.png

No ja na porodowke bez jedzenia juz sie nie rusze [emoji12] nawet nie tyle zeby jesc w czasie porodu, ale po. Pamietam jak po tamtym porodzie mi smakowalo szpitalne jedzenie! A bedac w ciazy w szpitalu ledwo co skubalam takie wstretne mi sie wydawalo. No, ale ja po porodzie to nawet zimne ziemniaki z lodowki w srodku nocy wyjadalam [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuźwa to teraz czy ja nie popełnilam błędu że zmieniłam lekarza?? U tego będę chodzić co.dwa tygodnie ale ja mam popaprana historie ginekologiczna. A tamta fujara nic sobie z tego nie robiła. Patrząc na to że w max 38 tc ciąża będzie rozwiązana to zostały mi 3 wizyty :-o

ja miałam tydzień temu. ale w ten weekend byłam w szpitalu na badaniach, mój lekarz mnie oglądał więc to jak wizyta. teraz mam za 2 tyg w piątek to będzie już 34t3d. Ale on mnie ogląda zawsze co 3 tyg w gabinecie i tydzień później w szpitalu na usg, więc nie ma aż tak długiej przerwy bo z 3tyg robią się 2 ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja mam wizytę za 3 tyg, to będzie 33+5 i wtedy pobierze wymazy i zrobi ktg, a potem co dwa tygodnie. Ostatnia niby w 40 tyg, może już nie będzie potrzebna [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry