reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam koleżanki ;)
Ja dzisiaj miałam wizytę i u Nas ok :) tylko zdziwiło mnie,że gin zapisała mnie na następną wizytę dopiero za miesiąc..myślałam,że w 3trymestrze to co 3,albo nawet co 2tygodnie będzie chciała mnie widzieć hmmm.

A i miałam nie przejmować się wagą ,ale jednak się podłamałam,bo mam już 12kg na plusie!!!! Masakra myślałam,że tyle to przytyje przez całą ciąże a tu jeszcze tyle czasu.:oops::baffled: Teraz miałam między wizytami 5tygodni przerwy i przytyłam 5kg,czyli wychodzi 1kg na tydzień...to nie za dużo??
Pewnie we wtorek jak wejde na wage u lekarza tez sie zdziwie ze tyle to mialam w czasie calej ciazy przytyc... ;)
Najwazniejsze ze u was ok !

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Tak czytam o tym jedzeniu w trakcie czy po porodzie i stwierdzam, że odnalazłam plus mojej cesarki - ból po był tak okropny, że w ogóle nie czułam się głodna przez cały pobyt w szpitalu potem [emoji23][emoji23][emoji23]

74703e3kkwoaumma.png
Mój drugi poród zakończył się narkozą więc w sumie dobrze ze nie pozwalają jeść. Gorzej miałam przy pierwszym, prawie całą dobę bez jedzenia, tragedia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie wiem, ja częstsze wizyty miałam chyba od 36tygodnia? Nie pamiętam, ale teraz jestem w 31, co prawda wizyty mam ostatnio bardzo często, ale to z uwagi na nieprawidłowości

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Do góry