reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam koleżanki ;)
Ja dzisiaj miałam wizytę i u Nas ok :) tylko zdziwiło mnie,że gin zapisała mnie na następną wizytę dopiero za miesiąc..myślałam,że w 3trymestrze to co 3,albo nawet co 2tygodnie będzie chciała mnie widzieć hmmm.

A i miałam nie przejmować się wagą ,ale jednak się podłamałam,bo mam już 12kg na plusie!!!! Masakra myślałam,że tyle to przytyje przez całą ciąże a tu jeszcze tyle czasu.:oops::baffled: Teraz miałam między wizytami 5tygodni przerwy i przytyłam 5kg,czyli wychodzi 1kg na tydzień...to nie za dużo??
Pewnie we wtorek jak wejde na wage u lekarza tez sie zdziwie ze tyle to mialam w czasie calej ciazy przytyc... ;)
Najwazniejsze ze u was ok !

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Tak czytam o tym jedzeniu w trakcie czy po porodzie i stwierdzam, że odnalazłam plus mojej cesarki - ból po był tak okropny, że w ogóle nie czułam się głodna przez cały pobyt w szpitalu potem [emoji23][emoji23][emoji23]

74703e3kkwoaumma.png
Mój drugi poród zakończył się narkozą więc w sumie dobrze ze nie pozwalają jeść. Gorzej miałam przy pierwszym, prawie całą dobę bez jedzenia, tragedia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie wiem, ja częstsze wizyty miałam chyba od 36tygodnia? Nie pamiętam, ale teraz jestem w 31, co prawda wizyty mam ostatnio bardzo często, ale to z uwagi na nieprawidłowości

74703e3kkwoaumma.png

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry