reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie najadaj się na noc.W nocy po przebudzeniu jest się wtedy bardzo głodnym. Patrz też co jesz na kolację i oczywiście poczekaj z 2 godziny,żeby iść spać.
Najlepiej zjedz jakieś chude mięsko,rybkę czy sery plus np warzywa. A gdyby i to nie działało miej obok łóżka wodę lub jakiś sok 100% to zaspokoi głód przynajmniej na tyle by można było znów usnąć. Miałam ten problem w 1 trymestrze.

reklama
Suelen i My także trzymamy za Was kciuki! Trzymajcie się dziewuszki :*

Dla mnie ze znieczuleń to najgorsze to ogólne właśnie.. Jakoś mam chore myśli,że bym się nie wybudziła.:szok:

Ja z torbą czekam spokojnie do maja :)

Ja tez juz spakowana.
A mam pytanko do Was odnosnie krwi pepowinowej. Zdecydowala sie ktoras na pobranie i przechowywanie? Ja przy pierwszym dziecku nie oddalam, rozwazam teraz taka opcje, bo wiecej dzieci juz nie planuje..

Ja tez juz spakowana.
A mam pytanko do Was odnosnie krwi pepowinowej. Zdecydowala sie ktoras na pobranie i przechowywanie? Ja przy pierwszym dziecku nie oddalam, rozwazam teraz taka opcje, bo wiecej dzieci juz nie planuje..
ja chciałam ale poczytałam trochę o tym głównie badania niezależnych naukowców i ostatecznie odpuściłam. Najbardziej przekonało mnie to że żaden znany mi lekarz ( w moim otoczeniu mam ich sporo) nie zdecydował się na to... ale poczytaj i wyrób własne zdanie;)

w57vyx8dubspq12k.png

Ja tez juz spakowana.

My sie chyba zdecydujemy.. lepiej zeby sie nie przydalo, ale w razie czego jest jakas opcja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry