reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No widzisz. Nie kłują na sile wiadomo[emoji16] i dla ciebie byłoby lepiej jakbyś maluszka zobaczyla bo jednak spokój ducha tez dużo daje a tak obudziła byś się po znieczuleniu i od razu byś się martwila.

Moja mama jest z tych bardzo puszystych i w tamtym roku robili jej zzo bo miała pewien zabieg. Tez się martwila ze kręgosłupa jej nie znajda[emoji23]ale dali rade spokojnie.

jak zjem wszystkie moje słodycze które dostałam na 18 to też będę z tych bardzo puszystych [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
A tak z innej beczki. Trzymajcie kciuki za moją babcie. Idzie dzisiaj do szpitala na badania bo podejrzewają u niej nowotwór na jelicie grubym. Oczywiście moja mama musi z nią być bo sama by do toalety nawet nie dotarła a ja nie mogę pomoc bo grypa w szpitalu panuje.

Ja mam dzisiaj kontrolą wizytę u swojego prowadzącego by sprawdzić przyrost masy Marcelka, do wieczora zakwitnę chyba z nerwów...

Co do znieczulenia ja miałam do cc podpajęczynówkowe, gruba jestem, ale dobry anestezjolog poradzi sobie z takim "problemem" :)
Szkoda, że po takim znieczuleniu trzeba tak długo leżeć plackiem, po porodzie sn od razu można tulic maluszka i w ogóle wstawać (jak jest siła heh) - m.in. dlatego tak bardzo chciałabym teraz vbac

74703e3kkwoaumma.png

A tak z innej beczki. Trzymajcie kciuki za moją babcie. Idzie dzisiaj do szpitala na badania bo podejrzewają u niej nowotwór na jelicie grubym. Oczywiście moja mama musi z nią być bo sama by do toalety nawet nie dotarła a ja nie mogę pomoc bo grypa w szpitalu panuje.

Trzymam kciuki! Babcia męża miała guza na jelicie grubym, wycięli, ma stomię i odpukać ani śladu raka - minęły 2 lata już :)

74703e3kkwoaumma.png

Mam nadzieje, ze to tylko przypuszczenia i bedzie dobrze..

Trzymam kciuki! Babcia męża miała guza na jelicie grubym, wycięli, ma stomię i odpukać ani śladu raka - minęły 2 lata już :)

74703e3kkwoaumma.png
Moja babcia jest bardzo słaba. Prawie przestała juz chodzić z bólu. Do tego cukrzyca i 85 lat na karku wiec boimy się ze jeśli coś znajdą to będzie nie do wyleczenia przez jej stan i wiek

U mnie tez ciezka noc... prawie nie spalam. Meczy mnie alergia (wczoraj wylecial na mnie w pracy taki blonnik na ktory mam uczulenie) i mam takie dusznosci ze az mi slabo. Mialam tak juz kilka razy, mam alergie m in na slonecznik, blonnik i ostropest i jak zjem to dostaje wstrzasu anafilaktycznego. Jak czegos z tych rzeczy sie nawdycham to nie jest az tak zle zeby jechac do szpitala ale mam mega dusznosci. Mialam sie diagnozowac w str astmy ale okazalo sie ze jestem w ciazy i to przelozylam na "po ciazy" i mialam nadzieje ze jak bede uwazac to bedzie ok.
Kurde mam nadziej, ze samo przejdzie:/ przydaly by sie jakies wziewy. Oskrzela mam tak scisniete ze momentami az świszczy :( leze i czekam az przejdzie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja babcia jest bardzo słaba. Prawie przestała juz chodzić z bólu. Do tego cukrzyca i 85 lat na karku wiec boimy się ze jeśli coś znajdą to będzie nie do wyleczenia przez jej stan i wiek

To u nas podobnie, też wyszła babci cukrzyca, babcia mocno podupadła na zdrowiu, a całe życie bez wizyty u lekarza spędziła! Serio! Nie wiedziała co to antybiotyk, nie chorowała. W każdym razie chodzi mi o to by ci dać nadzieję, że jeśli nawet diagnoza się potwierdzi to jest szansa dla babci.

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Justyna buziaki dla Babci [emoji182] będzie dobrze [emoji4]
Olka masz dziś wolne? Odpoczywaj [emoji4] może już czas odpocząć od pracy?

16udskjopmtfyunf.png

Do góry