reklama
Justyna buziaki dla Babci [emoji182] będzie dobrze [emoji4]
Olka masz dziś wolne? Odpoczywaj [emoji4] może już czas odpocząć od pracy?
Tak, tak na szczescie dzis wolne, wiec leze i szukam jakies pozycji w ktorej sie lepiej oddycha. Mam nadzieje ze przejdzie jeszcze sobie znajomych na dzisiaj wieczorem sprosilam i juz nie wypada odwolac mamy z mezem swoja firme i caly czas mi mowi zeby juz nir chodzila do pracy, ale kurde jakos tak nie chce siedziec w domu, wiec pracuje 3 razy w tyg. Moze faktycznie juz czas odpuscic, na kompie w domu tez duzo moge zrobic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sasankaa
Fanka BB :)
Alergia na blonnik? Raczej nietolerancja i to objawia się problemami ze stronu układu pokarmowego a nie immunologicznego.U mnie tez ciezka noc... prawie nie spalam. Meczy mnie alergia (wczoraj wylecial na mnie w pracy taki blonnik na ktory mam uczulenie) i mam takie dusznosci ze az mi slabo. Mialam tak juz kilka razy, mam alergie m in na slonecznik, blonnik i ostropest i jak zjem to dostaje wstrzasu anafilaktycznego. Jak czegos z tych rzeczy sie nawdycham to nie jest az tak zle zeby jechac do szpitala ale mam mega dusznosci. Mialam sie diagnozowac w str astmy ale okazalo sie ze jestem w ciazy i to przelozylam na "po ciazy" i mialam nadzieje ze jak bede uwazac to bedzie ok.
Kurde mam nadziej, ze samo przejdzie:/ przydaly by sie jakies wziewy. Oskrzela mam tak scisniete ze momentami az świszczy leze i czekam az przejdzie...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam właśnie złe doświadczenia z pełną narkozą i problem z oddychaniem po przebudzeniu.Dlatego tak panikuję..Teraz nawet jak idę do dentysty i mnie znieczula miejscowo i drętwieje mi szyja to mam stracha.Dopytam gin na następnej wizycie jak to będzie.niech mnie boli jak cholera byleby tylko nie posadzili mnie potem przez to na wózku. Przed porodem będę mieć konsultacje ortopedyczną i mam nadzieję że będą bali się kłuć i postawią na narkoze.
U
użytkownik 16
Gość
Właśnie. Z pełnym znieczuleniem ponoć wiąże się ryzyko uszkodzenia tchawicy wiec i jeden zabieg i drugi mają swoje ryzyko. Pamiętam na ginekologii jak babeczki miały pełne znieczulenie to co druga zaraz po przebudzeniu wymiotowała. Ja co prawda tez byłam znieczulana ale to było bardzo płytkie znieczulenie.Ja mam właśnie złe doświadczenia z pełną narkozą i problem z oddychaniem po przebudzeniu.Dlatego tak panikuję..Teraz nawet jak idę do dentysty i mnie znieczula miejscowo i drętwieje mi szyja to mam stracha.Dopytam gin na następnej wizycie jak to będzie.
Alergia na blonnik? Raczej nietolerancja i to objawia się problemami ze stronu układu pokarmowego a nie immunologicznego.
Nie, nie, to alergia.. to jest blonnik naturalny- mieszanka ziaren babki plesznik i lusek babki jajowatej- zle sie wyrazilam
I ja tego nie jedlam tylko rozerwalo mi sie opakowanie i sie tego nawdychalam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
efta22
Justynko mój dziadek ostatnio miał problemy. Niby wykryli u niego raka prostaty,a po kilku zabiegach nie było śladu po żadnym raku tak jakby go w ogóle nie było. Te zabiegi to były jakieś zwykłe naświetlenia.Tylko nastraszyli rodzinę bo prawdopodobnie to były tylko zalążki czegoś tam a dziadek teraz śmiga tak jak wcześniej,chociaż 80 na karku już ma.
Trzymam kciuki za Twoją babcię
Trzymam kciuki za Twoją babcię
reklama
mlodamama21