reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też dziś wizytuję popołudniu! [emoji4] ciekawe jaka duża już jest Helenka, pewnie z 1,8kg ma [emoji38]

Buziaki dziewuszki i dobrego dnia!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Mleka nie pije także też odpada :)
Ja już wszystko smażone odstawiłam, ale u mnie to raczej nie kwestia diety tylko tego; ze młody napieprza w żołądek :/
Obzerac się nie obzeralam także też nie to. z Matim też miałam taką zgage cala ciąże :/ przeszła z dniem porodu :D
Hahaha nic mi nie spuchlo :D mam rower miejski to i siodelko wygodne :D :D :D

Ja mam 1.5kg na minusie odkad mam diete.

Jedyny lekarz, do ktorego nie cierpie chodzic to alergolog dziecieciecy. Chore jest rozwiazanie zapisywania i wchodzenia u nas.

Witam i ja :)

Bellax wierzę, że się nudzisz, ale już niedługo pomarzysz o tym uczuciu heheh

U mnie jakoś leci, podbrzusze coraz częściej i dłużej boli, mały nieźle napiera główką, jak chodzę to małe kroki mogę dawać bo tak mnie ciśnie synuś. W środę wizyta to zobaczymy jak z tym przyrostem wagi, niezmiennie wlewam w siebie witaminki, dbam o dietę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już wracam do domku[emoji123] grubasek waży 1850g w 31t5d więc idealnie ;) zmartwiło lekarza moje tsh, które z 2.5 spadło na 0.6 i będziemy je obserwować. Dostałam też żelazo bo już mi wgl morfo poleciało.
A z przyjemniejszych rzeczy to jako jeden z prezentów urodzinowych od mojego M. dostałam sesje niemowlęcą. Taką powyżej miesiąca. Cieszę się bo zrobimy sobie całą trójka zdjęcia;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Moje spojenie i kregoslup sa ostatnio laskawe albo ja się już przyzwyczailam :D dzis nawet pojechałam rowerem z Synem do zerówki :D ze też się tak zaje****** nie czułam od początku.

A na migdały niedługo zbankrutuje bo już jem kilogramami żeby zgage trochę wyciszyć :D
Któraś z Was pisała o sodzie- oj nieeee wymiotowalabym dalej niż widziała ;)
Rowerem?! Wow! Moje spojenie też trochę lżej pod warunkiem że więcej leżę. Co do zgagi to ja jeden tydzień mam straszna potem kilka dni lżej. Dziś w nocy np zgaga potrafiła mnie obudzić. Wypiłam kilka łykow wody gazowanej, że brzydko powiem beklam sobie [emoji6] i usnelam.
W ciągu dnia jak już jest bardzo źle i nie pomaga ani mleko ani migdały to lekarka poleciła mi mallox. Przegryze tabletkę i jest ulga!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Do góry