reklama
emkamat10
Fanka BB :)
Mleka nie pije także też odpada
Ja już wszystko smażone odstawiłam, ale u mnie to raczej nie kwestia diety tylko tego; ze młody napieprza w żołądek :/
Obzerac się nie obzeralam także też nie to. z Matim też miałam taką zgage cala ciąże :/ przeszła z dniem porodu
Hahaha nic mi nie spuchlo mam rower miejski to i siodelko wygodne
Ja już wszystko smażone odstawiłam, ale u mnie to raczej nie kwestia diety tylko tego; ze młody napieprza w żołądek :/
Obzerac się nie obzeralam także też nie to. z Matim też miałam taką zgage cala ciąże :/ przeszła z dniem porodu
Hahaha nic mi nie spuchlo mam rower miejski to i siodelko wygodne
emkamat10
Ze Cie nie wykleli ! W cionzy na rowerze Kobito !
Ubralam siatkę na głowę żeby sąsiadki nie rozpoznaly, ze to ja
Arya88
Witam i ja
Bellax wierzę, że się nudzisz, ale już niedługo pomarzysz o tym uczuciu heheh
U mnie jakoś leci, podbrzusze coraz częściej i dłużej boli, mały nieźle napiera główką, jak chodzę to małe kroki mogę dawać bo tak mnie ciśnie synuś. W środę wizyta to zobaczymy jak z tym przyrostem wagi, niezmiennie wlewam w siebie witaminki, dbam o dietę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax wierzę, że się nudzisz, ale już niedługo pomarzysz o tym uczuciu heheh
U mnie jakoś leci, podbrzusze coraz częściej i dłużej boli, mały nieźle napiera główką, jak chodzę to małe kroki mogę dawać bo tak mnie ciśnie synuś. W środę wizyta to zobaczymy jak z tym przyrostem wagi, niezmiennie wlewam w siebie witaminki, dbam o dietę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
Ja już wracam do domku[emoji123] grubasek waży 1850g w 31t5d więc idealnie zmartwiło lekarza moje tsh, które z 2.5 spadło na 0.6 i będziemy je obserwować. Dostałam też żelazo bo już mi wgl morfo poleciało.
A z przyjemniejszych rzeczy to jako jeden z prezentów urodzinowych od mojego M. dostałam sesje niemowlęcą. Taką powyżej miesiąca. Cieszę się bo zrobimy sobie całą trójka zdjęcia
A z przyjemniejszych rzeczy to jako jeden z prezentów urodzinowych od mojego M. dostałam sesje niemowlęcą. Taką powyżej miesiąca. Cieszę się bo zrobimy sobie całą trójka zdjęcia
reklama
Rowerem?! Wow! Moje spojenie też trochę lżej pod warunkiem że więcej leżę. Co do zgagi to ja jeden tydzień mam straszna potem kilka dni lżej. Dziś w nocy np zgaga potrafiła mnie obudzić. Wypiłam kilka łykow wody gazowanej, że brzydko powiem beklam sobie [emoji6] i usnelam.Moje spojenie i kregoslup sa ostatnio laskawe albo ja się już przyzwyczailam dzis nawet pojechałam rowerem z Synem do zerówki ze też się tak zaje****** nie czułam od początku.
A na migdały niedługo zbankrutuje bo już jem kilogramami żeby zgage trochę wyciszyć
Któraś z Was pisała o sodzie- oj nieeee wymiotowalabym dalej niż widziała
W ciągu dnia jak już jest bardzo źle i nie pomaga ani mleko ani migdały to lekarka poleciła mi mallox. Przegryze tabletkę i jest ulga!