reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Test suwaczków

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Witam i ja. ;)
Teraz wiem dziewczyny o co wam chodziło z pachwiną że tak boli, w nocy myślałam, że nie wytrzymam, ale po minucie odpuściło i za chwilę normalnie zasnęłam. Tak to biedne plecy coraz częściej bolą, chyba będzie trzeba poprosić męża żeby pomasował, bo pomaga.

Strasznie szybko teraz ten czas leci, nadchodzący weekend święta.
W co ja się ubiorę :D coraz mniej rzeczy pasuje :wink:
Byle do piątku i na wizytę, chcę wiedzieć jaki duże już jest maleństwo.

Heloł:)
ja dzisiaj rano pobieranie,bo we czwartek wizyta :) iii dzisiaj pierwszy raz Pan mnie przepuścił w kolejce :D brawo dla Niego ;);)
Później SR ,dzisaj ma być o laktacji i masażu Shantala :)
Miłego dnia :*

A dzisiaj pierwszy raz zostałam "przepuszczona" w kolejce do kasy :D kobieta obok zauważyła ,że w ciąży jestem ,szał. Oczywiście niby się wepchałam bo nie myślałam,że jest tylko 1 kolejka do mięsnego skoro 2 kasjerki . Ludzi nie było więc mówię babce co chce a tu kobieta przychodzi i mówi,że była przede mną,ale patrzy "a pani w ciąży,to proszę". Się mi dziwnie zrobiło

A dzisiaj pierwszy raz zostałam "przepuszczona" w kolejce do kasy :D kobieta obok zauważyła ,że w ciąży jestem ,szał. Oczywiście niby się wepchałam bo nie myślałam,że jest tylko 1 kolejka do mięsnego skoro 2 kasjerki . Ludzi nie było więc mówię babce co chce a tu kobieta przychodzi i mówi,że była przede mną,ale patrzy "a pani w ciąży,to proszę". Się mi dziwnie zrobiło

Ludzie widzą ciąże dopiero jak się zbliża jej koniec :D

sylwka błagam nie mów o ubraniach.... Wczoraj byłam q galerii handlowej. Zasapałam się jak mała norka przymierzaniem kiecek, a i tak nic nie kupiłam bo we wszystkim wyglądam okropnie [emoji24] na święta wystapie w leginsach i T-shircie

thgfikgneziy9g6d.png
Ja zrezygnowalam z kupowania sukienki na swieta. Mam nowe spodnie z hm granatowe, do tego biala bluzka tez nowa zakladana moze raz i nowe WSUWANE ;) buty i tak ide :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry