Sasankaa
Fanka BB :)
Nie nie przechodzi to do mleka na tokso czy inne zachoruje tylko matka, co innego ciąża.Zając a te domniemane bakterie występujące w surowym mięsie nie przechodzą na dzidzię?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie przechodzi to do mleka na tokso czy inne zachoruje tylko matka, co innego ciąża.Zając a te domniemane bakterie występujące w surowym mięsie nie przechodzą na dzidzię?
ja zmieniłam lekarza w 28tyg i jestem teraz baardzo zadowolona oby u cb też tak było !Ja w czasie karmienia jadłam wszystko, prócz.piernikow bo po tym były kolki.
Bellax super!!
Co do lekarzy i wizyt, właśnie zmieniłam lekarza.i jestem umówiona na wtorek, oby mi się to czkawka nie odbiło!!
A nam we wtorek w szkole rodzenia położna powiedziała, że nie na czegoś takiego jak dieta matki karmiącej, ale nie należy pic alkoholu, palić papierosów i jeść surowego mięsa. Dopytalam i powiedziała, że sushi odpada, bo jest ryzyko zarażenia tymi wstrętnymi bakteriami.Bellax super ! Udanej imprezy
My po szkole rodzenia. Dzis bylo o porodzie dalej i o pologu. I nie fsmajna sytuacja bo jedna z dziewczyn z mezem jechali i ktos im wyjechac i chlopak musial gwaltownie hamowac i jej scisnelo podbrzusze pasami i tak ja bolalo ze musiala isc na ktg. Ale nie wiemy co z nia bo jeszcze tam byla. Szczescie w nieszczesciu ze jechali do szpitala.
Bylo tez troche o karmieniu. W okresie karmienia moge jesc wszystko ! Sushi prawdziwne ! tatar, smazone i pieczone mnjam mniam
A w brzuchu dyskoteka
Na spokojnie wszystko jest możliwe, u mnie niby dzieci główkowo ułożone były ale po dzisiejszych akrobacjach już napewno nie są, jestem na 99% pewna że przynajmniej jedną leży poprzecznie, a miejsca to napewno mają dużo mniej niż u ciebie...Wykonuję te ćwiczenia ,ale obawiam się ,że nie da rady się obrócić. Brzuch mały a dzidzia troszkę większa jak na swój wiek,więc mam obawy. A cesarki nie chcę ;( wymarzyliśmy sobie z mężem poród jak z filmu ,mąż chce przeciąć pępowinę,a ja chcę czuć te skurcze
Dobrze używać adapterów do pasów dla kobiet w ciąży... Przy dużym brzuszku już trudno właściwie zapiąć pasy a taki adapter ładnie odciąga pas z branży i ma się go praktycznie między nogami.Bellax super ! Udanej imprezy
My po szkole rodzenia. Dzis bylo o porodzie dalej i o pologu. I nie fsmajna sytuacja bo jedna z dziewczyn z mezem jechali i ktos im wyjechac i chlopak musial gwaltownie hamowac i jej scisnelo podbrzusze pasami i tak ja bolalo ze musiala isc na ktg. Ale nie wiemy co z nia bo jeszcze tam byla. Szczescie w nieszczesciu ze jechali do szpitala.
Bylo tez troche o karmieniu. W okresie karmienia moge jesc wszystko ! Sushi prawdziwne ! tatar, smazone i pieczone mnjam mniam
A w brzuchu dyskoteka
A jak ? mowia ze mozna to widocznie nie przechodza i ja im wierze nie ma czegos takiego jak dieta matki karmiacej ufff. Wszystko of kors w normalnych ilosciach - w sensie nie kilo tatara i surowa ryba codziennie plis kilo truskawekZając a te domniemane bakterie występujące w surowym mięsie nie przechodzą na dzidzię?