reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć Dziewczynki :)
Doradźcie mi proszę , bo widzę na promocji fajny kombinezon polarowy na zimę . Strasznie mi się podoba i teraz nie wiem na jaki rozmiar kupić 68 czy 74 ? Kurczę nie mam zielonego pojęcia, bo to moja pierwsza dzidzia.

reklama
Biedronka nie wiadomo jakie duże dziecko urodzisz....Ciężko stwierdzić

thgfikgneziy9g6d.png

Cześć Dziewczynki :)
Doradźcie mi proszę , bo widzę na promocji fajny kombinezon polarowy na zimę . Strasznie mi się podoba i teraz nie wiem na jaki rozmiar kupić 68 czy 74 ? Kurczę nie mam zielonego pojęcia, bo to moja pierwsza dzidzia.
Ja bym brala 74, moj mlody nosil nr 74 juz poznym latem a urodzil sie 12 maja. A jak nawet bedzie ciut wiekszy to zawsze pod spod cos sie jeszcze zaklada....

c55f3e3kq403a9og.png

Dziękuję dziewczynki :) Macie w sumie rację, bo ta zima u nas to nie zaczyna się standardowo od listopada i kończy w lutym, ale nawet zimno jest do kwietnia. Tak jak dziś :( Najwyżej będę jej coś dodatkowo zakładać i podwijać rękawki :)

Wykonuję te ćwiczenia ,ale obawiam się ,że nie da rady się obrócić. Brzuch mały a dzidzia troszkę większa jak na swój wiek,więc mam obawy. A cesarki nie chcę ;( wymarzyliśmy sobie z mężem poród jak z filmu :D ,mąż chce przeciąć pępowinę,a ja chcę czuć te skurcze :D

Bellax super ! Udanej imprezy :)

My po szkole rodzenia. Dzis bylo o porodzie dalej i o pologu. I nie fsmajna sytuacja bo jedna z dziewczyn z mezem jechali i ktos im wyjechac i chlopak musial gwaltownie hamowac i jej scisnelo podbrzusze pasami i tak ja bolalo ze musiala isc na ktg. Ale nie wiemy co z nia bo jeszcze tam byla. Szczescie w nieszczesciu ze jechali do szpitala.
Bylo tez troche o karmieniu. W okresie karmienia moge jesc wszystko ! Sushi prawdziwne ! ;) tatar, smazone i pieczone mnjam mniam :)

A w brzuchu dyskoteka ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry