reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Golenie jest tragedia [emoji85] chce ja znow zobaczyc ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja tez [emoji23]

reklama
Czy któras z mam wybiera sie jeszcze w podroz samolotem?Chcialam leciec zalatwic kilka spraw w przyszlym tyg.ale moj lekarz prowadzacy odradzil mi lot.
Ja się wybieram... O ile nie zacznę rodzić, albo nie zamkną mnie w szpitalu z innego powodu to jeszcze mam plan się przelecieć do Polski za 2 tyg...

010ikw7ip2lmrcv3.png

Pierwsza rzecz jaka zrobie po porodzie to będzie to :D

Nie tak szybko. Zaraz po porodzie tez bedzie brzuch bolec, noe wspomnę o obkurczającej się macicy przy ucisku i mega pełnych i bolących piersiach przy laktacji. Ja pierwsze spanie na brzuchu miałam chyba dopiero po 2-3 mcach od porodu.

A ja nie mam problemu bo nigdy nie spalam na brzuchu, szyja mnie bolała [emoji23]

Jo jakie cudeńka te sweterki [emoji7]
Motylek czyli wizyta udana [emoji4] gratulacje

Moja aplikacja pokazuje że rodze za 60 dni[emoji32] a tak naprawdę za 40 będę donoszona [emoji43]

thgfikgneziy9g6d.png

Hahah ja codziennie nad tym ubolewam... po porodzie tylkona brzuchu bede lezec!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po porodzie na Brzuchu ... Optymistki [emoji173]
Już ja widzę jak po porodzie wszystkie śpimy na tych cycach [emoji23] ale fakt że już chociażby obrót na łóżku będzie duuużo łatwiejszy [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie tak szybko. Zaraz po porodzie tez bedzie brzuch bolec, noe wspomnę o obkurczającej się macicy przy ucisku i mega pełnych i bolących piersiach przy laktacji. Ja pierwsze spanie na brzuchu miałam chyba dopiero po 2-3 mcach od porodu.
Dokładnie[emoji1] mleko będzie tryskač :D trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Heda- mnie bardzo boli jak mały się wierci. Najgorzej jak próbuje wypachać jakaś część ciała - mam nadzieje , że to z pupą się tak pcha a nie z.. [emoji23][emoji23] czasem mam wrażenie , że chce wyskoczyć przez skórę .

f2w3rjjgwqepia0h.png

A ja nie mam problemu bo nigdy nie spalam na brzuchu, szyja mnie bolała [emoji23]

Jo jakie cudeńka te sweterki [emoji7]
Motylek czyli wizyta udana [emoji4] gratulacje

Moja aplikacja pokazuje że rodze za 60 dni[emoji32] a tak naprawdę za 40 będę donoszona [emoji43]

thgfikgneziy9g6d.png
To jak moja aplikacja mówi że rodze za 53 dni to moja ciaza będzie donoszona za 33dni? Przecież to tylko miesiąc... Boże jak ten czas leci. Tak mało czasu zostało. Masakra

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry