reklama
Arya88
Fanka BB :)
Hmmm a co to jest za badanie ? Jaka dawke euthyroxu bierzesz ? Ja mam 5x 88 i 2x100
Sprawdza czy nie mamy żółtaczki typu B
Heda
Ja się wybieram... O ile nie zacznę rodzić, albo nie zamkną mnie w szpitalu z innego powodu to jeszcze mam plan się przelecieć do Polski za 2 tyg...Czy któras z mam wybiera sie jeszcze w podroz samolotem?Chcialam leciec zalatwic kilka spraw w przyszlym tyg.ale moj lekarz prowadzacy odradzil mi lot.
Monya81
Pierwsza rzecz jaka zrobie po porodzie to będzie to
Nie tak szybko. Zaraz po porodzie tez bedzie brzuch bolec, noe wspomnę o obkurczającej się macicy przy ucisku i mega pełnych i bolących piersiach przy laktacji. Ja pierwsze spanie na brzuchu miałam chyba dopiero po 2-3 mcach od porodu.
*Vanilia*
Moderatorka
A ja nie mam problemu bo nigdy nie spalam na brzuchu, szyja mnie bolała [emoji23]
Jo jakie cudeńka te sweterki [emoji7]
Motylek czyli wizyta udana [emoji4] gratulacje
Moja aplikacja pokazuje że rodze za 60 dni[emoji32] a tak naprawdę za 40 będę donoszona [emoji43]
Moja aplikacja pokazuje że rodze za 60 dni[emoji32] a tak naprawdę za 40 będę donoszona [emoji43]
Emkaa
Po porodzie na Brzuchu ... Optymistki [emoji173]Hahah ja codziennie nad tym ubolewam... po porodzie tylkona brzuchu bede lezec!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Już ja widzę jak po porodzie wszystkie śpimy na tych cycach [emoji23] ale fakt że już chociażby obrót na łóżku będzie duuużo łatwiejszy [emoji16]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie[emoji1] mleko będzie tryskač trzeba się uzbroić w cierpliwość.Nie tak szybko. Zaraz po porodzie tez bedzie brzuch bolec, noe wspomnę o obkurczającej się macicy przy ucisku i mega pełnych i bolących piersiach przy laktacji. Ja pierwsze spanie na brzuchu miałam chyba dopiero po 2-3 mcach od porodu.
Heda- mnie bardzo boli jak mały się wierci. Najgorzej jak próbuje wypachać jakaś część ciała - mam nadzieje , że to z pupą się tak pcha a nie z.. [emoji23][emoji23] czasem mam wrażenie , że chce wyskoczyć przez skórę .
To jak moja aplikacja mówi że rodze za 53 dni to moja ciaza będzie donoszona za 33dni? Przecież to tylko miesiąc... Boże jak ten czas leci. Tak mało czasu zostało. MasakraA ja nie mam problemu bo nigdy nie spalam na brzuchu, szyja mnie bolała [emoji23]
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
jo83
Ja się wybieram... O ile nie zacznę rodzić, albo nie zamkną mnie w szpitalu z innego powodu to jeszcze mam plan się przelecieć do Polski za 2 tyg...
Moja szwagierke nie chcieli wpuscic na poklad,ale po klotni w koncu dali za wygrana[emoji12]
Heda
Zależy od linii lotniczych... Norwegian do 36tc bez zaświadczeń od lekarza dopuszcza loty.Moja szwagierke nie chcieli wpuscic na poklad,ale po klotni w koncu dali za wygrana[emoji12]
reklama
jo83
Zależy od linii lotniczych... Norwegian do 36tc bez zaświadczeń od lekarza dopuszcza loty.
A ona leciala wizz airem to chyba do 28 tyg