reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
I generalnie wszystko mnie boli- pachwiny, krocze, kregoslup hahah troche sie zrobilam marudna, ale maz mowi ze da sie wytrzymac;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hahaha :) ja najchetniej bym lezala, ale z drugiej strony boje sie zasiedziec ;) dlatego spaceruje pomalutku, cos tam porobie w domu... na szczescie szybko zasypiam i mam jeszcze twardy sen ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja dziś po wizycie spokojniejszy :) wszysyko w porządku szyjka ładna,zamknięta. :D młoda siedzi nóżkami na dole :/ bałam sie troszke wagi ,ale jak na moje możliwości +2kg w miesiąc to nie jest tak źle [emoji3][emoji4]
Troszke winiki Ths kiepskie i mam podniesiona dawke eutyroxu .
ZA 3 tyg. Mam na usg przyjść.
Na następną wizyte mam zrobic HBsAg mieliście zlecone to badanie?

Aaa u nas burza [emoji33][emoji33]

5djylbetecfse5n6.png

Ja dziś po wizycie spokojniejszy :) wszysyko w porządku szyjka ładna,zamknięta. :D młoda siedzi nóżkami na dole :/ bałam sie troszke wagi ,ale jak na moje możliwości +2kg w miesiąc to nie jest tak źle [emoji3][emoji4]

5djylbetecfse5n6.png

Tak, ja badałam sobie te przeciwciała :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ale się rozmarzyłyście [emoji6][emoji7] ja też tęsknię za spaniem na brzuchu, ale podzielam zdanie Zająca - będziemy spać na cyckach w morzu pełnym mleka [emoji1]
Gratuluję udanych wizyt [emoji8][emoji106]
@motylek05 ja też mam na następną wizytę zrobić hbsa

16udskjopmtfyunf.png

5djylbetecfse5n6.png
Hmmm a co to jest za badanie ? Jaka dawke euthyroxu bierzesz ? Ja mam 5x 88 i 2x100

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry