reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

O sikanie na tapecie ;) Ja całą noc wytrzymam, tak koło 5 mnie bierze jak mąż wstaje.Ale za to w dzień co wypiję to wysikam.No bez kitu co chwilę muszę , no w majty nie narobię.A najgorzej jak mam napad głupawy to już koniec- kibel musi być pod nosem ;)
Ja wstaje zazwyczaj 2 razy ok. północy i między 2-3 i standard 6 jak wstaje do pracy

f2w3dqk3ppeg1afv.png

reklama
Dzień dobry.

Zrobiliśmy wczoraj 500km, masakra taka wykończona byłam i jestem. Spałam ok 10h
U endokrynologa ok, ale wycofał mi jeden z hormonów, mam nadzieję, że nie będzie mi to doskwierać. Powiedział też, że to zahamowanie wzrostu Marcelka nie jest wynikiem mojej choroby, w sensie, że przy takich wynikach nie powinno to mieć wpływu.

Pojutrze kontrola małego, coraz większy niepokój odczuwam, boję się, że będą mnie chcieli zostawić w szpitalu.

Co do sikania to u mnie raczej w normie

7u223e3kwboc3bjp.png

Dzień dobry.

U endokrynologa ok, ale wycofał mi jeden z hormonów, mam nadzieję, że nie będzie mi to doskwierać. Powiedział też, że to zahamowanie wzrostu Marcelka nie jest wynikiem mojej choroby, w sensie, że przy takich wynikach nie powinno to mieć wpływu.

Pojutrze kontrola małego, coraz większy niepokój odczuwam, boję się, że będą mnie chcieli zostawić w szpitalu.

7u223e3kwboc3bjp.png
Nie bój się szpitala. Lepiej być pod opieką 24 h na dobę niż jakby miało coś się dziać a ty tej opieki byś nie miala. Wiem ze łatwo powiedzieć ale ja wychodzę z założenia że szpital ma pomóc a nie przeszkadzać. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki

Dzień dobry.

7u223e3kwboc3bjp.png
Oby wszytko było dobrze i żeby nie musieli Cię w szpitalu trzymać!

Mój synuś ma codziennie czkawkę czasem 2 razy dziennie. Takie rytmiczne pukanie. Czasem jak jest głęboko to czuje tylko w środku a wczoraj tak się wypychał, że nawet mąż czuł jak dotykał brzucha. Często jak zjem coś słodkiego on się uruchamia i najpierw tańczy w brzuchu od prawej do lewej a potem na koniec czka i idzie spać [emoji16] wczoraj to mi go strasznie szkoda było, bo tak czkał bardzo długo. Ostatnio przed s.r. zjadłam 2 miski muszelek czekoladowych z mlekiem. Przez godzinę się wiercił potem czkał[emoji23][emoji23] a ja musiałam się skupiać ;p na oddychaniu [emoji23]

f2w3rjjgwqepia0h.png

To i ja dołącze do tematu siuśków :D na szczęście z popuszczaniem nie mam problemu,a w nocy wstaje 1-2razy :);) aaa i czkawki też jakoś nie czuję :p

Arya będzie dobrze,głowa do góry :)

Dziś w nocy wstala 2 razy do łazienki.

Moje dziewczyny często mają czkawkę, krotkie rowne ruchy takie podskoki.

Ostatnio mi odbija, naprawde zaloza mi bialy kaftanik [emoji6] ostatnio mam jakies chore sny, tak sie nie da zyc, bo rano wstaje i jestem przejeta snem

reklama
Dziś w nocy wstala 2 razy do łazienki.

Moje dziewczyny często mają czkawkę, krotkie rowne ruchy takie podskoki.

Ostatnio mi odbija, naprawde zaloza mi bialy kaftanik [emoji6] ostatnio mam jakies chore sny, tak sie nie da zyc, bo rano wstaje i jestem przejeta snem

Ja tez mialam dzisiaj straszny sen:/ tez mnie to wkurza bo co chwile jakies dziwne rzeczy mi sie snia.. cala noc uciekam przed kims/czyms albo cos sie dzieje z dzieckiem i potem sie budze niewyspana i wystraszona

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry