reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja posprzatalam przed świątecznie tak już trochę generalniej łazienkę i salon i siostra kuchnie i ubikacje i tylko mi nasz pokój został do posprzatania tak na zicher a później to już tylko z wierzchu i teraz właśnie już korzystam z tej pięknej pogody i słoneczka miłego dnia [emoji8]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Dziewczyny czy któras z was sie orientuje jak mi wyszedł cukier w moczu 3,31mmol/l to oznacza cukrzyce ciazową?Jak 4tyg.temu robilam obciazenie glukoza to wyszlo wszystko ok.Nam nadzieje ze nie kaze mi znowu powtarzac tego badania....

A ja posprzatalam przed świątecznie tak już trochę generalniej łazienkę i salon i siostra kuchnie i ubikacje i tylko mi nasz pokój został do posprzatania tak na zicher a później to już tylko z wierzchu i teraz właśnie już korzystam z tej pięknej pogody i słoneczka miłego dnia [emoji8]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja pierdziele sprzatanie na swieta w tym roku. Generalnie sprzatalam w szafach podczas malowania we wrzesniu ;) teraz maz okna umyje, swieze firanki powiesze i standardowo posprzatam.

p19u9jcg81ehxczt.png

Mnie też te okna korcą, ale powiedziałam sobie STOP! Ogarniam mieszkanie na bieżąco, więc nie ma syfu. Oknami zajmie się mąż. Jeszcze nigdy nie mył okien, więc przyda mu się takie doświadczenie :-D :-D

Mnie też te okna korcą, ale powiedziałam sobie STOP! Ogarniam mieszkanie na bieżąco, więc nie ma syfu. Oknami zajmie się mąż. Jeszcze nigdy nie mył okien, więc przyda mu się takie doświadczenie :-D :-D
Moj myl... raz [emoji33] i to sam z siebie ze dwa lata temu w majowke jak ja bylam w pracy a on mial wolne. Chyba z nudow ale wyszlo mu to pieknie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny sprawdziłam wyniki badania moczu i wyszedł ślad ketonow i glukoza ++ nie wiem co to dla mnie oznacza za bardzo? Wydawało mi się że moje wyniki obciążenia glukoza wyszły dobrze ale może się mylę i tak trochę się martwię

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Do góry