reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oj jak dzisiaj pięknie a mnie coś głową boli.
Ciacho życzę powodzenia z mieszkaniem. My oglądaliśmy chyba że 20 mieszkań. Wszystkie na jednym osiedlu i wkoncu mętlik w głowie. A na sam koniec trafiło się mieszkanie w tej cenie co szukaliśmy ale ponad 15 m większe i nawet się nie zastanawialiśmy. Jak M. teraz będzie w Polsce to lecimy do banku podpisywac papiery na kredyt.

reklama
Heej ale pięknie aż się wstawać chciało [emoji3]

Gratuluję udanych wizyt [emoji4]

My dzisiaj w planach mamy urodziny u tesciowej.... I nie mam się w co ubrać. We wszystkim wyglądam jak prosiaczek [emoji24]

thgfikgneziy9g6d.png

Ja nie mam chociaż problemu z ubraniem! Leżę w dresach i koszulce i ogólnie czuje się jak miss bo mi tak wygodnie że nie ma co narzekać :D leżę leżę i patrzę przez okno jak słońce świeci. Czuję się jak w więzieniu! A jeszcze na dodatek lekarz od mnie dziś ze najważniejsze żebym do świąt wyszła a teraz muszę jeszcze polezec.. Mam nadzieję że to taki żarcik z okazji 1-wszego kwietnia.. Cieszcie się za mnie słoneczkiem!

Ja nie mam chociaż problemu z ubraniem! Leżę w dresach i koszulce i ogólnie czuje się jak miss bo mi tak wygodnie że nie ma co narzekać :D leżę leżę i patrzę przez okno jak słońce świeci. Czuję się jak w więzieniu! A jeszcze na dodatek lekarz od mnie dziś ze najważniejsze żebym do świąt wyszła a teraz muszę jeszcze polezec.. Mam nadzieję że to taki żarcik z okazji 1-wszego kwietnia.. Cieszcie się za mnie słoneczkiem!
Mnie jakoś słońce nie cieszy. Ja się w domu rodziców czuje jak w więzieniu wiec łącze się z tobą w bólu. Posprzątam i pewnie na swoją działeczke pojadę żeby chwile w ciszy posiedziec

reklama
Do góry