reklama
Gemmina
Fanka BB :)
No tak, teraz to już ich problem. Ale nie płaciłaś jeszcze za ten zastrzyk?I tak juz nie wezme zastrzyku... poczekam do konca pracy apteki dzisiaj. I poczekam na sms. Pani chciala zebym odebrala bo oni nie moga tego zwrocic a zapewniala ze lek bedzie w 24 h... no to niech sie teraz martwi bo dla mnie jest za pozno.
U
użytkownik 167877
Gość
Dziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
Arya88
Dziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
Ja już w wątku zakupowym odradzalam stosowanie takich kremów u noworodków
Zając Czerwcowy
Na szczescie nie gdyby tak bylo to bym ich chyba utlukla...No tak, teraz to już ich problem. Ale nie płaciłaś jeszcze za ten zastrzyk?
Zając Czerwcowy
Ja kupie ziajke. Wiadomo ze nie bede malej wystawiala na slonce ale wole ja zabezpieczyc bo gdzies jakis promienie ja dosiegna.Dziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
Bellax123!
ja kupiłam babydreamDziewczyny zastanawialam się ostatnio nad kremem z filtrem uv od pierwszych dni zycia . Polecacie cos ? Chcialabym cos lekkiego jak mleczko nie jak krem po którym dziecko będzie cale biale [emoji16][emoji39][emoji39][emoji38]
Anusiek1508
Czesc Dziewczyny. U nas byla pracowita sloneczna sobota; my juz po remoncie naszej sypialni, meble zakupione i zlozone, wyprawka ciuszkowa czeka na majowe pranie. Przed nami tylko zakup kosmetykow i rzeczy do szpitala dla mnie. Pracuje do konca kwietnia lub do swiat, zobacze ile dam rade ;-) wtedy bede miala wiecej czasu dla Was ;-) We wtorek wizyta, znow bede Was prosila o kciukaski :-*
reklama