reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Natalia nie znam się, więc ja nie pomogę.

Wionatq u mnie takie mycie by się sprawdziło bo mieszkam w polu więc wszystko lata, a drzwi tarasowe po jednym dniu są zafajdane z jednej strony pies z drugiej dziecko :-)
Udaje ze nie widzę.

reklama
1491054439-aaaaaa.jpeg

Takie miałam wyniki z glukozy

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Dziewczyny sprawdziłam wyniki badania moczu i wyszedł ślad ketonow i glukoza ++ nie wiem co to dla mnie oznacza za bardzo? Wydawało mi się że moje wyniki obciążenia glukoza wyszły dobrze ale może się mylę i tak trochę się martwię

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Natalia u mnie tez dzis wyszla glukoza w moczu obciazenie glukoza bylo ok.Ja mam wizyte we wtorek to moze sie dowiem wiecej.

Cześć, za nami kolejny dzień szkoły rodzenia [emoji4] była kąpiel, przewijanie, noszenie. Jeszcze jedno spotkanie i koniec. Aż mi szkoda, bo takie fajne zajęcia.

Ja na wiosnę muszę mieć umyte okna, jest więcej słońca i cały brud widać. Mąż już się nastawił, że to on będzie mył [emoji6]

@Kacprysiowo mnie swędzi tak troszkę ale zawsze w tym samym miejscu i zawsze wieczorem. W pon robię kwasy żółciowe i zobaczymy.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry