Moze dzieciątko poprostu będzie małe..? Ja byłam b.mała i ważyłam tylko 2500 mój tato tak samo.Czasami to jest uwarunkowane genetycznie.W każdym razie trzymamy mocno kciuki aby było dobrze.Tak juz coś wiem. Byli u mnie lekarze i narazie do piątku jestem na obserwacji i leczeniu przeciwko przyspieszonemu porodowi bo ta szyjka i krew mogą wskazywać na to że coś się chce zacząć więc hamują to. W piątek będę miała robione przepływy i porównywane parametry i wtedy zobaczą czy rozwoj sie zatrzymał czy po porostu bardzo zwolniony jest i będzie podejmowana decyzja co dalej.
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A to w... dupę ???Samo wkłucie tak jak zwykle, troszkę piekło bo musi bardzo powoli ten środek wprowadzać a poza tym to spoko nic nie boli, skutków ubocznych odpukac brak nie licząc dodatkowej dziury w tyłku [emoji12]
an93
Wionatq trzymam kciuki kochana,będzie dobrze!! Wcześniej miałaś sprawdzane przepływy??
Jeej ja dzisiaj spałam ze 3godz,bo zaliczyłam sor z narzeczonym..wczoraj niechcący wsadziłam mu pazura w oko i uszkodziłam rogówkę lekarz dał mu do zrozumienia,że niby przesadza z tym bólem i że rano będzie lepiej,a jest gorzej, w ogóle oka nie może otworzyć,a jeszcze na to drugie ma wadę więc masakra nic nie widzi..idziemy znowu do okulisty dzisiaj,mam nadzieję że coś zaradzi ehh
Jeej ja dzisiaj spałam ze 3godz,bo zaliczyłam sor z narzeczonym..wczoraj niechcący wsadziłam mu pazura w oko i uszkodziłam rogówkę lekarz dał mu do zrozumienia,że niby przesadza z tym bólem i że rano będzie lepiej,a jest gorzej, w ogóle oka nie może otworzyć,a jeszcze na to drugie ma wadę więc masakra nic nie widzi..idziemy znowu do okulisty dzisiaj,mam nadzieję że coś zaradzi ehh
Wionatq trzymam kciuki kochana,będzie dobrze!! Wcześniej miałaś sprawdzane przepływy??
Nie nie miałam wcześnie przepływów nawet nie wiem jak to wygląda hmm..
Natalia91
Zając Czerwcowy
[emoji44][emoji32][emoji33] o nieeee ! Smialam sie, ze dupe bede miala pokluta ale nie sadzilam... i nieeee [emoji23]Tak [emoji5] domięśniowo w dupke
Sasankaa
Dziwne że tego nie miałaś,bo to się robi na genetycznych.Nie nie miałam wcześnie przepływów nawet nie wiem jak to wygląda hmm..
Metoda dopplera, to wygląda jak takie czerwone i niebieskie pola, czasem migające na ekranie USG. Nie wiem czy jest jeszcze inna metoda, ale mój co wizytę to włacza choć na chwilę.
Szkoda że dziś Ci tego nie sprawdzą, tylko dopiero w piątek.
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Wionatq ja też myślę że powinni sprawdzić przepływy, może dlatego dzidziuś jest taki malutki