reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie wiem dlaczego chcą czekać do piątku ale choć coś wspominała że porównaja parametry wszystkie po tych 3 dniach.

reklama
Wionatq trzymajcie sie. Tak jak dziewczyny pisaly, ze synek moze drobny bedzie po prostu. Poza tym waga dziecka z usg tez wychodzi rozna, czasem w jedna, czasem w druga strone wiec wcale nie jest powiedziane, ze to nie blad pomiaru. Na ostatniej wizycie moja mala tez wyszla niby przy dolnej granicy normy jesli chodzi o wage. A ze synka urodzilam 3150, to gin powiedzial, ze cora pewnie wieksza nie bedzie. Najwazniejsze, ze szybko zareagowalas i dzieki temu moga w szpitalu zapobiec skurczom.

IJustynaZbl niestety czasem jak wpadnie sie w bledne kolo infekcji to ciezko to wyleczyc. Sama kiedys przez to przechodzilam. Mi pomoglo regularne przyjmowanie lactovaginalu dopochwowo. No ale nie bylam wtedy w ciazy, a to tez troche inaczej. A moze takie troche glupie sposoby jak wietrzenie krocza? Smarowanie jogurtem naturalnym? Zaszkodzic pewnie nie zaszkodza, a moze akurat?

Ja przytylam 7 kg od wagi poczatkowej, ale ostatnio jak weszlam na wage i zobaczylam ze wskazowka w bardzo krotkim czasie podskoczyla o 2 kg to przezylam szok [emoji12] w poprzedniej ciazy z taka wage mialam na finiszu

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wionatq trzymajcie sie. Tak jak dziewczyny pisaly, ze synek moze drobny bedzie po prostu. Poza tym waga dziecka z usg tez wychodzi rozna, czasem w jedna, czasem w druga strone wiec wcale nie jest powiedziane, ze to nie blad pomiaru. Na ostatniej wizycie moja mala tez wyszla niby przy dolnej granicy normy jesli chodzi o wage. A ze synka urodzilam 3150, to gin powiedzial, ze cora pewnie wieksza nie bedzie. Najwazniejsze, ze szybko zareagowalas i dzieki temu moga w szpitalu zapobiec skurczom.

IJustynaZbl niestety czasem jak wpadnie sie w bledne kolo infekcji to ciezko to wyleczyc. Sama kiedys przez to przechodzilam. Mi pomoglo regularne przyjmowanie lactovaginalu dopochwowo. No ale nie bylam wtedy w ciazy, a to tez troche inaczej. A moze takie troche glupie sposoby jak wietrzenie krocza? Smarowanie jogurtem naturalnym? Zaszkodzic pewnie nie zaszkodza, a moze akurat?

Ja przytylam 7 kg od wagi poczatkowej, ale ostatnio jak weszlam na wage i zobaczylam ze wskazowka w bardzo krotkim czasie podskoczyla o 2 kg to przezylam szok [emoji12] w poprzedniej ciazy z taka wage mialam na finiszu

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję choć martwi mnie ze to aż taka rozbieżnośc. Poza tym do gigantów nie należał nigdy ale zawsze trzymał się w normie. Narazie staram się nie przeżywać już na zaś cała noc przeplakalam ale to bez sensu i staram się po prostu hmm..zrelaksowac i nie przeżywać na zapas.

A ja kupilam za 390. I czekam az mi dostarcza odbiore sobie jutro i w pt pewnie zastrzyk. Bolalo ? Jakies skutki uboczne ? Pani doktor mowila o goraczce, wysypce...

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja nie mialam zadnych skutkow ubocznych, igle mi dala inna, mniejsza bo powiedziała ze ta zalaczona to kobyla i mialam normalnie w reke robiony zastrzyk ktorego nawet nie poczulam ;)

Gdzie to okna myć [emoji33] nawet ja nie mam takich pomysłów a ogólnie Przeginam z pracami ale jakoś przy dwójce dzieci to mam wrażenie że ciągle brudno a wieczorem padam jak głupia [emoji45] czuję że zaczyna brakować mi sił. Dziękuję dziewczyny za informację o CC sama może coś się dowiem w czwartek kurna nie lubię żyć w nieświadomości

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam dzis na wizycie i sama lekarz spytala sie mnie jak chce rodzic. Czy cc i naturalnie, bo po 1 cesarce mam prawo wyboru. W 37 tygodniu jesli sie zdecyduje to da mi skierowanie i albo w terminie albo tydz przed bedzie ciecie.

reklama
Do góry