reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
A jakie Ci leki podają??
A jakie Ci leki podają??
Magnez z czymś nie pamiętam z czym w kropkowach jakieś zastrzyki rozkurczowe i luteine. Po wieczornym obchodzi może więcej się dowiem hmm.. A i czekają na posiew bo jakieś bakterie dojrzeli i może będą musieli antybiotyk wprowadzić.
melomanka
Fanka BB :)
Wionatq trzymajcie sie. Tak jak dziewczyny pisaly, ze synek moze drobny bedzie po prostu. Poza tym waga dziecka z usg tez wychodzi rozna, czasem w jedna, czasem w druga strone wiec wcale nie jest powiedziane, ze to nie blad pomiaru. Na ostatniej wizycie moja mala tez wyszla niby przy dolnej granicy normy jesli chodzi o wage. A ze synka urodzilam 3150, to gin powiedzial, ze cora pewnie wieksza nie bedzie. Najwazniejsze, ze szybko zareagowalas i dzieki temu moga w szpitalu zapobiec skurczom.
IJustynaZbl niestety czasem jak wpadnie sie w bledne kolo infekcji to ciezko to wyleczyc. Sama kiedys przez to przechodzilam. Mi pomoglo regularne przyjmowanie lactovaginalu dopochwowo. No ale nie bylam wtedy w ciazy, a to tez troche inaczej. A moze takie troche glupie sposoby jak wietrzenie krocza? Smarowanie jogurtem naturalnym? Zaszkodzic pewnie nie zaszkodza, a moze akurat?
Ja przytylam 7 kg od wagi poczatkowej, ale ostatnio jak weszlam na wage i zobaczylam ze wskazowka w bardzo krotkim czasie podskoczyla o 2 kg to przezylam szok [emoji12] w poprzedniej ciazy z taka wage mialam na finiszu
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
IJustynaZbl niestety czasem jak wpadnie sie w bledne kolo infekcji to ciezko to wyleczyc. Sama kiedys przez to przechodzilam. Mi pomoglo regularne przyjmowanie lactovaginalu dopochwowo. No ale nie bylam wtedy w ciazy, a to tez troche inaczej. A moze takie troche glupie sposoby jak wietrzenie krocza? Smarowanie jogurtem naturalnym? Zaszkodzic pewnie nie zaszkodza, a moze akurat?
Ja przytylam 7 kg od wagi poczatkowej, ale ostatnio jak weszlam na wage i zobaczylam ze wskazowka w bardzo krotkim czasie podskoczyla o 2 kg to przezylam szok [emoji12] w poprzedniej ciazy z taka wage mialam na finiszu
rudziutka38
Nie nie miałam wcześnie przepływów nawet nie wiem jak to wygląda hmm..
USG Dopllerowskie tętnic macicznych jak miałam 3 razy robione
Mam nadzieję choć martwi mnie ze to aż taka rozbieżnośc. Poza tym do gigantów nie należał nigdy ale zawsze trzymał się w normie. Narazie staram się nie przeżywać już na zaś cała noc przeplakalam ale to bez sensu i staram się po prostu hmm..zrelaksowac i nie przeżywać na zapas.Wionatq trzymajcie sie. Tak jak dziewczyny pisaly, ze synek moze drobny bedzie po prostu. Poza tym waga dziecka z usg tez wychodzi rozna, czasem w jedna, czasem w druga strone wiec wcale nie jest powiedziane, ze to nie blad pomiaru. Na ostatniej wizycie moja mala tez wyszla niby przy dolnej granicy normy jesli chodzi o wage. A ze synka urodzilam 3150, to gin powiedzial, ze cora pewnie wieksza nie bedzie. Najwazniejsze, ze szybko zareagowalas i dzieki temu moga w szpitalu zapobiec skurczom.
Ja nie mialam zadnych skutkow ubocznych, igle mi dala inna, mniejsza bo powiedziała ze ta zalaczona to kobyla i mialam normalnie w reke robiony zastrzyk ktorego nawet nie poczulamA ja kupilam za 390. I czekam az mi dostarcza odbiore sobie jutro i w pt pewnie zastrzyk. Bolalo ? Jakies skutki uboczne ? Pani doktor mowila o goraczce, wysypce...
Bylam dzis na wizycie i sama lekarz spytala sie mnie jak chce rodzic. Czy cc i naturalnie, bo po 1 cesarce mam prawo wyboru. W 37 tygodniu jesli sie zdecyduje to da mi skierowanie i albo w terminie albo tydz przed bedzie ciecie.Gdzie to okna myć [emoji33] nawet ja nie mam takich pomysłów a ogólnie Przeginam z pracami ale jakoś przy dwójce dzieci to mam wrażenie że ciągle brudno a wieczorem padam jak głupia [emoji45] czuję że zaczyna brakować mi sił. Dziękuję dziewczyny za informację o CC sama może coś się dowiem w czwartek kurna nie lubię żyć w nieświadomości
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Sasankaa
Ku czemu się skłaniasz?cc czy sn?Bylam dzis na wizycie i sama lekarz spytala sie mnie jak chce rodzic. Czy cc i naturalnie, bo po 1 cesarce mam prawo wyboru. W 37 tygodniu jesli sie zdecyduje to da mi skierowanie i albo w terminie albo tydz przed bedzie ciecie.
reklama
Nie wiem jeszcze.. zobacze w 37 tyg ile bedzie wazyl i mierzyl maly,czy nie bedzie za duzy. Bo jestem niska i drobna i to tez od tego zalezy.. no i wtedy ocenia mi stan blizny.Ku czemu się skłaniasz?cc czy sn?