Justyna może szpital byłby jakaś opcją a nie tylko leczenie w domu bo z tego co kojarzę to masz te infekcje od początkuWionatq i coś juz wiadomo co z maluszkiem? Strasznie mnie zmartwilas i mocno trzymam kciuki.
Dzisiaj się podłamałam. Wstałam rano z opuchnięta czerwona pochwa, wszystko mbie piecze. Jeb*** grzybica znowu wróciła a wizyte mam dopiero za tydzień. Ja się kur*** tego dziadostwa nie pozbede. Tak się zalamalam ze teraz siedzę i wyje!
reklama
U
użytkownik 16
Gość
A co mi szpital na grzybicę pomoże? Jakbym nie była w ciąży wystarczyły by leki przeciwgrzybicze doustnie plus jakieś globulki i byłoby po sprawie a tak weź się mecz człowieku. Same globulki to najwidoczniej za mało dla mnie.Justyna może szpital byłby jakaś opcją a nie tylko leczenie w domu bo z tego co kojarzę to masz te infekcje od początku
U
użytkownik 167877
Gość
Pójdziesz do szpitala z grzybkiem a wrocisz z taka bakteria ze zaden antybiotyk nie pomoze. Znam przypadki takie wlasnie . Moj lekarz mi zawsze mowil ze ktos podatny na infekcje szpitale powinien unikac w szczegolnosci . I isc jak naprawde potrzeba .
U
użytkownik 16
Gość
No właśnie! Moja gin by mnie chyba wysmiala jakbym chciała żeby mnie położyła do szpitala bo mam grzybka[emoji16]Pójdziesz do szpitala z grzybkiem a wrocisz z taka bakteria ze zaden antybiotyk nie pomoze. Znam przypadki takie wlasnie . Moj lekarz mi zawsze mowil ze ktos podatny na infekcje szpitale powinien unikac w szczegolnosci . I isc jak naprawde potrzeba .
Musze to cierpliwie przeczekać do końca ciąży, brać leki i tyle.
jo83
Fanka BB :)
Tak juz coś wiem. Byli u mnie lekarze i narazie do piątku jestem na obserwacji i leczeniu przeciwko przyspieszonemu porodowi bo ta szyjka i krew mogą wskazywać na to że coś się chce zacząć więc hamują to. W piątek będę miała robione przepływy i porównywane parametry i wtedy zobaczą czy rozwoj sie zatrzymał czy po porostu bardzo zwolniony jest i będzie podejmowana decyzja co dalej.
Mocno przytulam,oby lekarze znalezli przyczyne i zeby pomogli CI kochana.[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Sasankaa
efta22
Wionatq trzymam kciuki za maleństwo i Ciebie będzie dobrze,po prostu dzidzia jest mniejsza niż standardowe dzieciątko i przez to termin porodu się przesunął. U mnie niby 2 tygodnie do przodu,ale lekarz tylko stwierdził,że dziecko po prostu troszkę duże. U Ciebie pewnie będzie ciut mniejsze niż te np.3500g. Moja kuzynka urodziła dziewczynkę 2700 i taka śliczna ,malutka,wygląda jak laleczka.
A ty jesteś pod opieką ,więc na pewno wszystko będzie ok
Dużo płynów i żuravit miałam ten problem,liczne bakterie i coś tam jeszcze w moczu.Te bakterie dość liczne od początku a teraz w najnowszych wynikach były nieliczne a wszystko inne w jak najlepszym porządku.Pij ciągle,cały dzień i w nocy kiedy wstajesz.
A ty jesteś pod opieką ,więc na pewno wszystko będzie ok
Justynka - ja też ciągle męczę się z nawracającymi infekcjami i jeszcze mi wyszły bakterie w moczu - spora ilość. Dobrze, ze jutro lekarz.
Dużo płynów i żuravit miałam ten problem,liczne bakterie i coś tam jeszcze w moczu.Te bakterie dość liczne od początku a teraz w najnowszych wynikach były nieliczne a wszystko inne w jak najlepszym porządku.Pij ciągle,cały dzień i w nocy kiedy wstajesz.
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Kochana ja juz bralam nystatyne, gynalgin, clotrimazolum, macmiror w różnych kombinacjach. Jak znasz jeszcze jakieś leki dla ciężarnych na grzybicę to chętnie się poradzę. Wiem ze taki poród jest niebezpieczny dla malucha. Zdaje sobie z tego sprawe ale musze zawierzyć swojemu lekarzowi ze wie co robi.Poród z grzybicą nie jest dobry dla dziecka. Wieć lepiej się wyleczyć, gin powinna Ci przepisać co trzeba