reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czekam na wizyte. Ciekawe ile waze... [emoji23][emoji208]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja placilam 470zl za 6 zabiegow. Jezeli chcesz sobie zrobic tzw poglebiona depilacje (ja zrobilam - czyli do zera wszystko, wszedzie-mega booolalo, a nogi musialam rozkraczac jak zaba xD) to do kazdego zabiegu doplacalam 70zl. Troche wychodzi, ale ja od kilku lat chcialam sobie zrobic i rodzice mi zafundowali;) zreszta ja na prawde przezywalam te krostki itd wiec teraz jak jest efekt to nawet dwa razy tyle bym zaplacila.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
to mało płaciłaś! moja mama za bikini głębokie laserem chyba Aleksandrytowym ?!płaciła 250zl za zabieg a zabiegów 8. Ja mam plan po porodzie też iść. Miałam robić sobie jako prezent na 18 ale w ciąży nie można, więc poczekam do zimy.

w57vyx8dubspq12k.png

zazdroszczę wam ze macie taki wybór i takie ceny zabiegów upiększających .Ja po porodzie chciałam sobie zrobić zabiegi modelujące czy tam na cellulit ale u nas ceny powalają no i wybór żaden.Chyba przylecę do polski na 2 tyg :) pewnie w grudniu na święta.

to mało płaciłaś! moja mama za bikini głębokie laserem chyba Aleksandrytowym ?!płaciła 250zl za zabieg a zabiegów 8. Ja mam plan po porodzie też iść. Miałam robić sobie jako prezent na 18 ale w ciąży nie można, więc poczekam do zimy.

w57vyx8dubspq12k.png

Nooo udalo mi sie znalezc dobra cene, tym bardziej ze to w krakowie:) ja po ciazy na prwno zrobie sobie przypomnienie bikini, mam tez w planach pachy i lydki :D i bedzie spokoj!

Nooo udalo mi sie znalezc dobra cene, tym bardziej ze to w krakowie:) ja po ciazy na prwno zrobie sobie przypomnienie bikini, mam tez w planach pachy i lydki :D i bedzie spokoj!

my mamy w domu laser remington ipl pro ale nie możemy się zebrać żeby go używać xd więc w efekcie leży nieużywany

w57vyx8dubspq12k.png

U mnie w mieście depilacja Light Sheer kosztuje 200zl za zabieg, ale też się wybieram po ciąży .

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ja mialam wlasnie Light sheer, wiec dziwie sie ze tak drogo u Was. Czasem na grouponie mozna wyhaczyc fajna oferte:)

zazdroszczę wam ze macie taki wybór i takie ceny zabiegów upiększających .Ja po porodzie chciałam sobie zrobić zabiegi modelujące czy tam na cellulit ale u nas ceny powalają no i wybór żaden.Chyba przylecę do polski na 2 tyg :) pewnie w grudniu na święta.
Ja lecę do Polski w sierpniu i zostanę na miesiąc nie myślałaś o tym w Polsce zawsze lepsza pogoda mnie mąż wygania chociaż nie wiem jak długo wytrzymam bez B

34bwqqmzdk6t9kh8.png

reklama
Do góry