reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A i ja wizytuje w czwartek zobaczę co mi powie zaparcia trochę ustały ale nadal mam wrażenie że w piczce jest coś nie tak hmmm...Ciekawe czy zaleci CC, która z was ma mieć cesarkę i kiedy?

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Rybciu, ja mam mieć cc - w czwartek mam lekarza to dowiem się dokładnie w którym tygodniu ciąży będzie zabieg.

reklama
Ja wiem ale my robimy to dla dzidziusia zawsze lepsza pogoda więcej słońca niż tutaj sama wiesz
Pogadam z nim dziś zobaczymy co powie.Najbardziej się boję jak ja sobie poradzę sama na lotnisku z taką kruszynką z wózkiem i z torbami .Do tego zobaczymy ile czasu trzeba będzie czekać na paszport , koleżanka załatwiała rok temu i trwało to 1, 5 miesiąca

Cześć dziewczyny;) któraś pytała co na zaparcia. Więc ja od tygodnia nie mogłam się załatwić, a od wczoraj mnie czyści [emoji23] bo dziś miałam egzamin na prawko. Trochę droga metoda bo 140zł ale działa jak nic innego [emoji23]. Egzamin zdany za 2 tyg. odbieram prawko [emoji123] i jestem lżejsza ze 3 kg [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Gratulacje ;)

Czesc to ja Słon ;) wychodzi na to ze tyje duzo ;) w msc 3.5 kg.
Waze 67.5 kg. Czyli wychodzi na to ze od poczatku mam plus 9 kg. Nie chce zeby to zabrzmialo zle ale gdzie to kurna idzie jak dalej wchodze w 36 ??? To tak zartem. A serio. Mala zdrowa. Mlaskala sobie i ciamkala i dlubala w nosie. Serducho bije. Szyjka dluga na 4.9 mm zakmnieta - moge uzywac z mezem ;) na twardnienie brzucha dostalam nospe i dostalam magnez magne b6 3x1. Jak twatdnienie zacznie bolec wtedy do lekarza.
Dostalam recepte na ten zastrzyk z immunoglobuliny i skierowanie na po swietach na usg. I to tyle :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Waze 67.5 kg. Czyli wychodzi na to ze od poczatku mam plus 9 kg. Nie chce zeby to zabrzmialo zle ale gdzie to kurna idzie jak dalej wchodze w 36 ??? To tak zartem. A serio. Mala zdrowa. Mlaskala sobie i ciamkala i dlubala w nosie. Serducho bije. Szyjka dluga na 4.9 mm zakmnieta - moge uzywac z mezem ;) na twardnienie brzucha dostalam nospe i dostalam magnez magne b6 3x1. Jak twatdnienie zacznie bolec wtedy do lekarza.
Dostalam recepte na ten zastrzyk z immunoglobuliny i skierowanie na po swietach na usg. I to tyle :)

p19u9jcg81ehxczt.png

To tyjemy podobnie ;).
Właśnie to jest zadziwiające jak przy +9 kg można mieścić się w tych samych rozmiarach. Takie uroki.

p19u9jcg81ehxczt.png
U mnie +8 a w nic się nie mieszcze! Chyba muszę przejść na diete :D

reklama
Cześć dziewczyny;) któraś pytała co na zaparcia. Więc ja od tygodnia nie mogłam się załatwić, a od wczoraj mnie czyści [emoji23] bo dziś miałam egzamin na prawko. Trochę droga metoda bo 140zł ale działa jak nic innego [emoji23]. Egzamin zdany za 2 tyg. odbieram prawko [emoji123] i jestem lżejsza ze 3 kg [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
Gratulacje!Bedziesz niezależna i podziwiam za samozaparcie!

Do góry