reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To tyjemy podobnie ;).
Właśnie to jest zadziwiające jak przy +9 kg można mieścić się w tych samych rozmiarach. Takie uroki.
Na pewno przytyje wiecej niz te 13 kg... ;).chyba ogranicze slodycze bo one do niczego nie sa mi potrzebne ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Czy macie czasem uczucie,że dzidzia chce wypchać nóżki albo rączki przez pochwę?! od kilku dni mam wrażenie,że mały ciągle coś majstruje mi przy pęcherzu i szyjce . Chodzę siku co 2 minuty i czuję łaskotanie tam całkiem na dole. Czy któraś z Was miała coś podobnego?
jutro wizyta,ale muszę popytać Was bo mnie to troszkę męczy.
Ja mam tak codziennie+uczucie ucisku na spojenie łonowe i rozpieranie w pochwie.Wizyta dopiero za tydz.ale ostatnio mi mówil ze to normalne :/

Czesc to ja Słon ;) wychodzi na to ze tyje duzo ;) w msc 3.5 kg.
Waze 67.5 kg. Czyli wychodzi na to ze od poczatku mam plus 9 kg. Nie chce zeby to zabrzmialo zle ale gdzie to kurna idzie jak dalej wchodze w 36 ??? To tak zartem. A serio. Mala zdrowa. Mlaskala sobie i ciamkala i dlubala w nosie. Serducho bije. Szyjka dluga na 4.9 mm zakmnieta - moge uzywac z mezem ;) na twardnienie brzucha dostalam nospe i dostalam magnez magne b6 3x1. Jak twatdnienie zacznie bolec wtedy do lekarza.
Dostalam recepte na ten zastrzyk z immunoglobuliny i skierowanie na po swietach na usg. I to tyle :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Każda kobieta inna jest. Ja przy tej wadze w poprzedniej ciąży rodziłam i nosiłam rozmiar 40. I gdzie tu logika.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chociaż mnie stresy dopiero dosięgają, bo kolokwia na studiach się zaczynają, więc nauki sporo, bo muszę sama wszystko ogarnąć (indywidualny tok). Egzaminy będę musiała mieć wcześniej, bo termin egzaminów zbiega mi się z terminem porodu. Będzie szał.

Czesc to ja Słon ;) wychodzi na to ze tyje duzo ;) w msc 3.5 kg.
Waze 67.5 kg. Czyli wychodzi na to ze od poczatku mam plus 9 kg. Nie chce zeby to zabrzmialo zle ale gdzie to kurna idzie jak dalej wchodze w 36 ??? To tak zartem. A serio. Mala zdrowa. Mlaskala sobie i ciamkala i dlubala w nosie. Serducho bije. Szyjka dluga na 4.9 mm zakmnieta - moge uzywac z mezem ;) na twardnienie brzucha dostalam nospe i dostalam magnez magne b6 3x1. Jak twatdnienie zacznie bolec wtedy do lekarza.
Dostalam recepte na ten zastrzyk z immunoglobuliny i skierowanie na po swietach na usg. I to tyle :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja tez juz prawie +9kg z tą różnicą że w pasie zadnej spódniczki ani spodni nie zapnę :) Pozostają tylko sukienki.

reklama
Do góry