reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czekam na wizyte. Ciekawe ile waze... [emoji23][emoji208]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja placilam 470zl za 6 zabiegow. Jezeli chcesz sobie zrobic tzw poglebiona depilacje (ja zrobilam - czyli do zera wszystko, wszedzie-mega booolalo, a nogi musialam rozkraczac jak zaba xD) to do kazdego zabiegu doplacalam 70zl. Troche wychodzi, ale ja od kilku lat chcialam sobie zrobic i rodzice mi zafundowali;) zreszta ja na prawde przezywalam te krostki itd wiec teraz jak jest efekt to nawet dwa razy tyle bym zaplacila.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
to mało płaciłaś! moja mama za bikini głębokie laserem chyba Aleksandrytowym ?!płaciła 250zl za zabieg a zabiegów 8. Ja mam plan po porodzie też iść. Miałam robić sobie jako prezent na 18 ale w ciąży nie można, więc poczekam do zimy.

w57vyx8dubspq12k.png

zazdroszczę wam ze macie taki wybór i takie ceny zabiegów upiększających .Ja po porodzie chciałam sobie zrobić zabiegi modelujące czy tam na cellulit ale u nas ceny powalają no i wybór żaden.Chyba przylecę do polski na 2 tyg :) pewnie w grudniu na święta.

to mało płaciłaś! moja mama za bikini głębokie laserem chyba Aleksandrytowym ?!płaciła 250zl za zabieg a zabiegów 8. Ja mam plan po porodzie też iść. Miałam robić sobie jako prezent na 18 ale w ciąży nie można, więc poczekam do zimy.

w57vyx8dubspq12k.png

Nooo udalo mi sie znalezc dobra cene, tym bardziej ze to w krakowie:) ja po ciazy na prwno zrobie sobie przypomnienie bikini, mam tez w planach pachy i lydki :D i bedzie spokoj!

Nooo udalo mi sie znalezc dobra cene, tym bardziej ze to w krakowie:) ja po ciazy na prwno zrobie sobie przypomnienie bikini, mam tez w planach pachy i lydki :D i bedzie spokoj!

my mamy w domu laser remington ipl pro ale nie możemy się zebrać żeby go używać xd więc w efekcie leży nieużywany

w57vyx8dubspq12k.png

U mnie w mieście depilacja Light Sheer kosztuje 200zl za zabieg, ale też się wybieram po ciąży .

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ja mialam wlasnie Light sheer, wiec dziwie sie ze tak drogo u Was. Czasem na grouponie mozna wyhaczyc fajna oferte:)

zazdroszczę wam ze macie taki wybór i takie ceny zabiegów upiększających .Ja po porodzie chciałam sobie zrobić zabiegi modelujące czy tam na cellulit ale u nas ceny powalają no i wybór żaden.Chyba przylecę do polski na 2 tyg :) pewnie w grudniu na święta.
Ja lecę do Polski w sierpniu i zostanę na miesiąc nie myślałaś o tym w Polsce zawsze lepsza pogoda mnie mąż wygania chociaż nie wiem jak długo wytrzymam bez B

34bwqqmzdk6t9kh8.png

reklama
Do góry