reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny.. Tak Was czytam i duzo o tarczycy rozmawiacie i temat wciaz wraca.. I tak sie zastanawiam teraz..
Ja nigdy nie mialam stwierdzonego problemu. Teraz jak robilam sobie morgologie (juz w ciazy) to wyszlo mi dokladnie 3. I to jest ponoc norma (?) moja gin mi powiedziala, ze teoretycznie, by zajdc w ciaze powinno byc nizsze, ale skoro zaszlam bez problemu to tylko potwierdza, ze reguly nie ma. I to wszystko w temacie.. Ide na wizyte 15.11 do kogos innego znowu .. Bede chyba musiala o tym pogadac..

W ciąży normy na TSH są bardziej rygorystyczne. Nawet trzeba zbijać do 2. Skonsultuj to z lekarzem. Wysokie TSH ma wpływ rownież na ciążę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.. Tak Was czytam i duzo o tarczycy rozmawiacie i temat wciaz wraca.. I tak sie zastanawiam teraz..
Ja nigdy nie mialam stwierdzonego problemu. Teraz jak robilam sobie morgologie (juz w ciazy) to wyszlo mi dokladnie 3. I to jest ponoc norma (?) moja gin mi powiedziala, ze teoretycznie, by zajdc w ciaze powinno byc nizsze, ale skoro zaszlam bez problemu to tylko potwierdza, ze reguly nie ma. I to wszystko w temacie.. Ide na wizyte 15.11 do kogos innego znowu .. Bede chyba musiala o tym pogadac..
Delli uwaza sie ze w ciazy tsh powinno byc ponizej 2. Ale kiedys nic sie z tym nie robilo

Cześć dziewczyny [emoji4] mam do Was takie pytanie om miałam 17 września ale do tej pory na teście wychodzi mi blada druga kreska [emoji53] czy to jest normalne? Sa jakieś szanse, ze jednak jestem w ciąży? Byłam u gin ale powiedział, ze jest jeszcze za wcześnie i żebym w przyszłym tyg przyszła. Chyba muszę wybrać sie na bete...

Blada kreaka to tez kreska :) jestea w ciazy. a do lekarza najlepiej pojsc minimum 2 tyg po spodziewanym okresie

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Cześć dziewczyny [emoji4] mam do Was takie pytanie om miałam 17 września ale do tej pory na teście wychodzi mi blada druga kreska [emoji53] czy to jest normalne? Sa jakieś szanse, ze jednak jestem w ciąży? Byłam u gin ale powiedział, ze jest jeszcze za wcześnie i żebym w przyszłym tyg przyszła. Chyba muszę wybrać sie na bete...

Jest możliwe że owulacja się przesunęła, że zagnieżdżenie długo trwało ale ja na Twoim miejscu po prostu zrobiłabym bete. Mi w Twoim dniu cyklu też testy nie wychodziły super mocne a beta wyszła ponad 500 więc głowa do góry ;)

Ja sie czuje jak wrak czlowieka... Okropne mdlosci glowa mnie boli spac bym tylko chciala... Koszmar... Chyba wroce na forum jak sie lepiej poczuje bo znowu cos palne i sie poobrazacie...

oar8s65gmlqg37sx.png

Co za pogoda... nic tylko lezec w lozku. Moj maly zlapal jakas wirusowke i oczywiscie ja musialam sie zarazic ;/
Ja też dziś małego do szkoły nie puściłam bo gorączkować zaczął... Pewnie jakaś wirusówka, obym się nie zaraziła... Tak więc i ja dziś do pracy nie poszłam [emoji52]

hchy3e3kmkdysf2e.png

reklama
Do góry