reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny.. Tak Was czytam i duzo o tarczycy rozmawiacie i temat wciaz wraca.. I tak sie zastanawiam teraz..
Ja nigdy nie mialam stwierdzonego problemu. Teraz jak robilam sobie morgologie (juz w ciazy) to wyszlo mi dokladnie 3. I to jest ponoc norma (?) moja gin mi powiedziala, ze teoretycznie, by zajdc w ciaze powinno byc nizsze, ale skoro zaszlam bez problemu to tylko potwierdza, ze reguly nie ma. I to wszystko w temacie.. Ide na wizyte 15.11 do kogos innego znowu .. Bede chyba musiala o tym pogadac..

W ciąży normy na TSH są bardziej rygorystyczne. Nawet trzeba zbijać do 2. Skonsultuj to z lekarzem. Wysokie TSH ma wpływ rownież na ciążę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny.. Tak Was czytam i duzo o tarczycy rozmawiacie i temat wciaz wraca.. I tak sie zastanawiam teraz..
Ja nigdy nie mialam stwierdzonego problemu. Teraz jak robilam sobie morgologie (juz w ciazy) to wyszlo mi dokladnie 3. I to jest ponoc norma (?) moja gin mi powiedziala, ze teoretycznie, by zajdc w ciaze powinno byc nizsze, ale skoro zaszlam bez problemu to tylko potwierdza, ze reguly nie ma. I to wszystko w temacie.. Ide na wizyte 15.11 do kogos innego znowu .. Bede chyba musiala o tym pogadac..
Delli uwaza sie ze w ciazy tsh powinno byc ponizej 2. Ale kiedys nic sie z tym nie robilo

Cześć dziewczyny [emoji4] mam do Was takie pytanie om miałam 17 września ale do tej pory na teście wychodzi mi blada druga kreska [emoji53] czy to jest normalne? Sa jakieś szanse, ze jednak jestem w ciąży? Byłam u gin ale powiedział, ze jest jeszcze za wcześnie i żebym w przyszłym tyg przyszła. Chyba muszę wybrać sie na bete...

Blada kreaka to tez kreska :) jestea w ciazy. a do lekarza najlepiej pojsc minimum 2 tyg po spodziewanym okresie

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Cześć dziewczyny [emoji4] mam do Was takie pytanie om miałam 17 września ale do tej pory na teście wychodzi mi blada druga kreska [emoji53] czy to jest normalne? Sa jakieś szanse, ze jednak jestem w ciąży? Byłam u gin ale powiedział, ze jest jeszcze za wcześnie i żebym w przyszłym tyg przyszła. Chyba muszę wybrać sie na bete...

Jest możliwe że owulacja się przesunęła, że zagnieżdżenie długo trwało ale ja na Twoim miejscu po prostu zrobiłabym bete. Mi w Twoim dniu cyklu też testy nie wychodziły super mocne a beta wyszła ponad 500 więc głowa do góry ;)

Ja sie czuje jak wrak czlowieka... Okropne mdlosci glowa mnie boli spac bym tylko chciala... Koszmar... Chyba wroce na forum jak sie lepiej poczuje bo znowu cos palne i sie poobrazacie...

oar8s65gmlqg37sx.png

Co za pogoda... nic tylko lezec w lozku. Moj maly zlapal jakas wirusowke i oczywiscie ja musialam sie zarazic ;/
Ja też dziś małego do szkoły nie puściłam bo gorączkować zaczął... Pewnie jakaś wirusówka, obym się nie zaraziła... Tak więc i ja dziś do pracy nie poszłam [emoji52]

hchy3e3kmkdysf2e.png

reklama
Do góry