reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka masz rację, w piątek wieczorem i tak Ci nic nie powiedzą w szpitalu. Ale odbierz je na wszelki wypadek i gdyby było coś nie tak to może podjedz na szpital.
Emkamat nie uogólniaj proszę [emoji4]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emkamat masz racje. Nie wszystkie wypowiedzi tutaj byly mile. Ja sama karmilam krotko u szanuje decyzje innych o dlugim karmieniu bo to sam zdrowie.

Majka odbierz moze wyniki dzis i zobacz co wyszlo. Masz z kim skonsultowac jakby co? Twoj gin posalas ze chyba malo sie zna... Trudna sprawa.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Enkamat czy slowo przegiecie jest dla Ciebie obrazliwe? Bez przesady... Prowadzimy luzna rozmowe i kazdy ma prawo do własnego zdania...
Majka mysle ze na spokojnie mozesz zaczekac do poniedzialku chyba ze wyraznie widzialabys ze cos jest mocno nie wpozadku to jedz na IP

oar8s65gmlqg37sx.png

Już wszystko wiem. Mam się stawić z tymi wynikami w poniedziałek między 8 a 12 oczywiście odbiorę je dzisiaj ale nie mam z kim ich skonsultować bo konfliktem zajmuje się jakiś specjalny lekarz. Powiedzieli że w zależności od wyniku mnie zatrzymają ale na moją logikę w 8tc nie może być wynik jeszcze aż tak zły po za tym na tym etapie i tak nie są w stanie nic zrobić. Nic to jest jeszcze nadzieja przecież że wynik będzie dobry lub dostateczny albo dzidzia ma - jeszcze mam nadzieję :) A jak coś to będziemy walczyć.

Już wszystko wiem. Mam się stawić z tymi wynikami w poniedziałek między 8 a 12 oczywiście odbiorę je dzisiaj ale nie mam z kim ich skonsultować bo konfliktem zajmuje się jakiś specjalny lekarz. Powiedzieli że w zależności od wyniku mnie zatrzymają ale na moją logikę w 8tc nie może być wynik jeszcze aż tak zły po za tym na tym etapie i tak nie są w stanie nic zrobić. Nic to jest jeszcze nadzieja przecież że wynik będzie dobry lub dostateczny albo dzidzia ma - jeszcze mam nadzieję :) A jak coś to będziemy walczyć.
Wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

oar8s65gmlqg37sx.png

Swoją drogą tak jak Wam wcześniej pisałam-studiowalam położnictwo i też pewnie stąd u mnie takie zdanie na temat karmienia piersią.

Ale kończę już bo średnio mi się podoba, ze ktoś pisze, iż jest to "przegiecie" dla mnie są większe przegiecia- np stolowanie dzieci w macdonaldzie ale pojenie cola.

Na szczsscie każda z Nas w caloksztalcie sama decyduje jak wychowuje swoje dziecko.

Śmieszy mnie tylko, ze ja żadnej z Was nie napisałam iż, to, ze karmilyscie swoje dziecko 3/6/12/18 miesięcy jest "przegieciem" bo w moim mniemaniu to mało... a Wy śmiało wypowiadanie się, ze ja "przeginam". :)
Jeśli któraś z moich wypowiedzi Cię uraziła to przepraszam, nie chciałam... Po prostu pamiętam jak moja chrześniaczka, karmiona piersią w wieku 2 lat dokazywała, śmiesznie to wyglądało... Ale oczywiście nie ma w tym nic złego, przecież to samo zdrowie dla dziecka :-) I sama pewnie też bym karmiła dłużej niż te 10 mcy gdyby mój syn nie odrzucił piersi [emoji4]

hchy3e3kmkdysf2e.png

Hej dziewczyny.. Tak Was czytam i duzo o tarczycy rozmawiacie i temat wciaz wraca.. I tak sie zastanawiam teraz..
Ja nigdy nie mialam stwierdzonego problemu. Teraz jak robilam sobie morgologie (juz w ciazy) to wyszlo mi dokladnie 3. I to jest ponoc norma (?) moja gin mi powiedziala, ze teoretycznie, by zajdc w ciaze powinno byc nizsze, ale skoro zaszlam bez problemu to tylko potwierdza, ze reguly nie ma. I to wszystko w temacie.. Ide na wizyte 15.11 do kogos innego znowu .. Bede chyba musiala o tym pogadac..

Cześć dziewczyny [emoji4] mam do Was takie pytanie om miałam 17 września ale do tej pory na teście wychodzi mi blada druga kreska [emoji53] czy to jest normalne? Sa jakieś szanse, ze jednak jestem w ciąży? Byłam u gin ale powiedział, ze jest jeszcze za wcześnie i żebym w przyszłym tyg przyszła. Chyba muszę wybrać sie na bete...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry