reklama
Suelen na majowkach poltoraroku temu mialysmy 2 mamy blizniakow obie przytyly tylko i wylacznie w brzuchu i pol roku po porodach nic nie bylo po nich widac
Gratuluje sukcesu ja przez rok schudlam 13 glownie dzieki ćwiczeniom i znianom w zywieniu
Kasia wow 66kg gratki
Ja robilam dokladnie to samo zeby rozkrecic laktacje i nic... Pokarm zanikl
Yesenia ja z synem nie mialam zadnych mdlosci wiec spoko ciesz sie
Gemmina takie warsztaty moze i sa ale tylko w duzych miastach
Jesli chodzi o bardzo dlugie karmienie to tez mam swoje zdanie na ten temat... Nie mam zamiaru nikogo obrazac ani narzucac wlasnej opinii ale karmienie dziecka 3.5 rocznego to troszke przegiecie... Tak do okolo roku to oczywiscie samo zdrowie ale pozniej to juz przesada i strasznie ciezko dziecko oduczyc...
Gratuluje sukcesu ja przez rok schudlam 13 glownie dzieki ćwiczeniom i znianom w zywieniu
Kasia wow 66kg gratki
Ja robilam dokladnie to samo zeby rozkrecic laktacje i nic... Pokarm zanikl
Yesenia ja z synem nie mialam zadnych mdlosci wiec spoko ciesz sie
Gemmina takie warsztaty moze i sa ale tylko w duzych miastach
Jesli chodzi o bardzo dlugie karmienie to tez mam swoje zdanie na ten temat... Nie mam zamiaru nikogo obrazac ani narzucac wlasnej opinii ale karmienie dziecka 3.5 rocznego to troszke przegiecie... Tak do okolo roku to oczywiscie samo zdrowie ale pozniej to juz przesada i strasznie ciezko dziecko oduczyc...
Monya81
Fanka BB :)
Niech każda karmi jak chce i ile chce. Nie to w macierzyństwie jest najważniejsze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie wyrazilam tylko swoje zdanieNiech każda karmi jak chce i ile chce. Nie to w macierzyństwie jest najważniejsze.
Zwykłe plamienia, bez krwi. Mam godzinę do gina w czwartek, chyba poczekam...Jeżeli jest to plamienie brązowe to ok, natomiast jeżeli widzisz żywą czerwoną krew to jedz na szpital. Ja dostałam duphaston profilaktycznie ze względu na przeszłość [emoji53]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
emkamat10
Fanka BB :)
Swoją drogą tak jak Wam wcześniej pisałam-studiowalam położnictwo i też pewnie stąd u mnie takie zdanie na temat karmienia piersią.
Ale kończę już bo średnio mi się podoba, ze ktoś pisze, iż jest to "przegiecie" dla mnie są większe przegiecia- np stolowanie dzieci w macdonaldzie ale pojenie cola.
Na szczsscie każda z Nas w caloksztalcie sama decyduje jak wychowuje swoje dziecko.
Śmieszy mnie tylko, ze ja żadnej z Was nie napisałam iż, to, ze karmilyscie swoje dziecko 3/6/12/18 miesięcy jest "przegieciem" bo w moim mniemaniu to mało... a Wy śmiało wypowiadanie się, ze ja "przeginam".
Ale kończę już bo średnio mi się podoba, ze ktoś pisze, iż jest to "przegiecie" dla mnie są większe przegiecia- np stolowanie dzieci w macdonaldzie ale pojenie cola.
Na szczsscie każda z Nas w caloksztalcie sama decyduje jak wychowuje swoje dziecko.
Śmieszy mnie tylko, ze ja żadnej z Was nie napisałam iż, to, ze karmilyscie swoje dziecko 3/6/12/18 miesięcy jest "przegieciem" bo w moim mniemaniu to mało... a Wy śmiało wypowiadanie się, ze ja "przeginam".
reklama
Ja plamiłam od 21 do 28dc a potem jak krwawiłam po stosunku wiedziałam że to nic poważnego ale ze względu na poprzednie plamienia pojechałam do dyżurnej przychodni i poprosiłam o progesteron na wszelki wypadek okazało się że dobrze zrobiłam bo mam brać cały czas.
Są moje wyniki! A ja nie mam jak ich odebrać, dopiero po 19 będę je miała. Do szpitala chyba się już nie opłaca z nimi jechać co? W poniedziałek się z nimi stawię jak myślicie?
Są moje wyniki! A ja nie mam jak ich odebrać, dopiero po 19 będę je miała. Do szpitala chyba się już nie opłaca z nimi jechać co? W poniedziałek się z nimi stawię jak myślicie?