reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry. Ale było do nadrobienia od wczoraj- jesteście niesamowite Dziewczyny. Znowu nie pamiętam już co komu odpisać.

Monya- gratuluję serduszka ♡

Ja Szymonka karmiłam piersią 8mscy. Ale miałam okropne przejścia, a mimo to się nie poddałam. Miałam ciągłe zastoje i zapalenia piersi. Niestety raz nie udało mi się udroznić zastoju i wyladowalam z ropniem 4x4 cm w szpitalu, gdy synuś miał 5 tyg. Miałam zabieg w ogólnym znieczuleniu. Okropne to było wiecie. Ale tak jak wyżej pisałam, to mnie nie zniechęciło do karmienia i po krótkim okresie rekonwalescencji wróciłam do karmienia piersią i aż do 8 msca udało mi się jeszcze karmić synka :)

Ja się czuję dzisiaj fatalnie. Cały dzień mi niedobrze, jestem bardzo senna. Jak to któraś już użyła tego słowa, to ja tez mogę się podpisać pod tym, ze czuję się jak wrak.

Ja żadnego incydentu z plamieniem nie mialam do tej pory.

reklama
Ja tez biorę duphaston 2x1 tab. A jest tu jakaś przyszła mamusia która bierze clexane??

f2w3rjjg4alhglhc.png

A mnie chyba zlapala jelitowka synka ze zlobka.. Czuje sie tragicznie. Brzuch pelny i bolacy jeszcze nie wymiotuje.. Zawsze dlugo sie wstrzymuje.. Mam dreszcze i wszystko mnie boli..

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
ja biore Acard..miałam problemy z zakrzepami już perzd ciążą.
o sobie hmm..25 lat, 2 wspaniałe córeczki i wiecznie zapracowany mąż :)
termin ostatniej Q to 17 rzesnia
beta ładnie przyrasta - teraz czekam az będzie widac na usg serduszko to wtedy troszkę odetchnę (staraliśmy się o tą ciąże od stycznia - pomogł dopiero bromergon + clo)

Do góry