Tak zostawiliśmy zielona. Przynajmniej na razie ewentualnie ja jeszcze zamalujemy. To prostokątny długi a wąski pokój. Zielona cała jest długa ściana. Na drugiej długiej juz szarej jest szafa na wymiar we wnece z drzwiami przesuwnymi i obok drzwi do pokoju. Na obudwu krótszych ścianach szarych są okna jedno podwójne zwykle a drugie pojedyncze balkonowe. Wiec tych szarych scian nie jest duzo. Pod szarym i był kolor śmietankowy więc ona raczej nie przebija i trzeciej warstwy nie potrzeba. Tym bardziej że nie chce tak dużo warstw jak nie jestem przekonana do tego koloru.
Z mebli to szafa jest w kolorze jasnego dębu coś jak 'dąb sonoma' i jedne z drzwi są białe. Domowiłam komode z dębu i do tego ma mieć 2 szuflady białe. Łóżeczko będzie białe. Narożnik rozkładany dla mnie jest szary. Muszę kupić jakieś gładkie firanki i zasłony. Niestety nie mam takiego plastycznego zmysłu i umiejętności dekorarorskich. Postaram się to jakoś dokończyć i ogarnac na razie. Zrobię zdjęcia to chętnie Ci pokaże. Bo widzę po Twoich zdjeciach wnetrza czy nawet zakupow że Ty masz to coś czego mi brakuje [emoji3] taki zmysł i umiejętność wyboru [emoji3]