motylek05
Fanka BB :)
Ja sobie nie wyobrażam bez lewatywy rodzić nie chciała bym zostawić na porodowce co niecoza starych czasów w Polsce było golenie przed i lewatywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie nie wyobrażam bez lewatywy rodzić nie chciała bym zostawić na porodowce co niecoza starych czasów w Polsce było golenie przed i lewatywa
Ja zrobie w domu przed ale jak cos pojdzie nie tak... no coz- chyba sa przyzwyczajeniJa sobie nie wyobrażam bez lewatywy rodzić nie chciała bym zostawić na porodowce co nieco
Lewatywa jest do tej pory golenie w sumie tez. To w sumie nasz problem potem laska bedzie plakac jak ja pozszywali. A co do lewatywy to jestem zwolenniczka . Wole zalatwic sie do wc niz na porodowce pod siebie. Niestety główka dziecka wypycha z nas wszystko . Mam nadzieje ze mi zrobia nawet sama kupuje i biore ze soba do szpitala jedna [emoji16][emoji3][emoji38]za starych czasów w Polsce było golenie przed i lewatywa
myślałam ze już tego nie praktykują znaczy lewatywy , u nas nie ma . No cóż będzie co będzieJa sobie nie wyobrażam bez lewatywy rodzić nie chciała bym zostawić na porodowce co nieco
Tak zostawiliśmy zielona. Przynajmniej na razie ewentualnie ja jeszcze zamalujemy. To prostokątny długi a wąski pokój. Zielona cała jest długa ściana. Na drugiej długiej juz szarej jest szafa na wymiar we wnece z drzwiami przesuwnymi i obok drzwi do pokoju. Na obudwu krótszych ścianach szarych są okna jedno podwójne zwykle a drugie pojedyncze balkonowe. Wiec tych szarych scian nie jest duzo. Pod szarym i był kolor śmietankowy więc ona raczej nie przebija i trzeciej warstwy nie potrzeba. Tym bardziej że nie chce tak dużo warstw jak nie jestem przekonana do tego koloru.Aleinadd...tą ścianę zieloną zostawiliscie? Bo mi się wydaje, że ona odbija na tej szarości. Stąd masz wrażenie braku czystej szarości. A moze trzeba 3 wartwę pomalowac , bo ta zieleń dość intensywna i szarość moze słabo ją kryć. Pomaluj wszystko na szaro. A jak chcesz ocieplić to możesz różowe pasy walnąc na jednej, albo inny wzorek. Nie kupuj całej różowej. Można kupić próbki w saszetkach. Robisz próbę na ścianie , w miejscach gdzie bedą stały meble żeby potem tej grubszej warstwy nie było widać i wybierasz ten, ktory na ścianie Ci się podoba.
no właśnie o to chciałam cie zapytać , mi się wydaje ze tak znaczy cc ale ja się nie znam .I tak jak już leżę w łóżku czy myślicie że jak wypada mi ta pochwa to będę musiała mieć CC?