Kacprysiowo
Moderatorka
Rybcia trzymam kciuki!! Będzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę na szpital coś jest nie tak miałam zaparcia i coś mi się wysunęło nie wiem czy to macica czy co [emoji37] boję się nawet mąż to widział że coś jest
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli moge zapytać ,dlaczego jest lekiem ?Wiekszosc to tylko suplementy.
Lek to Magne b6. I ten polecam, ja mój lekarz i moje znajome. :-)
To jeśli chodzi o magnez.
Jednak bardziej polecam Aspargin + ewentualnie mniejsza dawkę magnezu.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać jak wrócisz!Jadę na szpital coś jest nie tak miałam zaparcia i coś mi się wysunęło nie wiem czy to macica czy co [emoji37] boję się nawet mąż to widział że coś jest
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia!Ja juz nie moge sie doczekać mojego usg bo miałam teraz b.długą przerwę i troche sie martwie.Dziecko chyba nisko ułozone bo mam duze bóle nad spojeniem i czasami mam wrażenie ze mi tam coś peknie taki ucisk czuję.Ja tez magneB6.
Jutro wizytujemy. Usg III trymestru u naszego lekarza. Jak to mawiamy z mężem "Jedziemy na widzenie z córką".
Tak mówił mój lekarz. Czytałam o tym w necie, ale nie mam siły szukać strony. :-)Jeśli moge zapytać ,dlaczego jest lekiem ?
Daj znać jak wrócisz!
Ja biore magne b6 poleciła mi kolezanka pracująca w apteceUśmiałam się Także tego... wiosna?
Dziewczyny pisaliście już że magnez lubicie jeść, a jakiś konkretny polecacie? Przydałaby mi się suplementacja (wyniki plus skurcze łydek) i zastanawiam się czy zdać się na opinie farmaceuty czy poprosić o jakiś konkretny środek?
Lekarz nie doradzał mi nic konkretnego.
Powodzenia!Ja juz nie moge sie doczekać mojego usg bo miałam teraz b.długą przerwę i troche sie martwie.Dziecko chyba nisko ułozone bo mam duze bóle nad spojeniem i czasami mam wrażenie ze mi tam coś peknie taki ucisk czuję.