reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wg mnie tak ale nie jestem ekspertem
emoji6.png
te zrobione w kompie widać w kompie a nie widać ich w apce. Ja zrobiłam i tu i tu, więc prawdopodobnie dziewczyny korzystające z kompa widzą mój suwak podwójnie. Ja dalej ( w apce ) nie widzę Twojego suwaczka
ja korzystam z komputera i nie wiedzę twojego suwaczka nie ma nic , a mój widać ?

reklama
Czesc mamuski...nie wiem czy dam rade was nadgonic z czytaniem.
Ciezki tydzien cos mam, od ppiatku moje dziecko chore, kaszel. 4 noce w plecy wiec czuje sie jak zombi...w niedziele mialam taka migrene ze szok...chyba z niewyspania i zmeczenia...
Niestety konieczny bylantybiotyk dla mlodego ale juz po jednej dawce eidac bylo poprawe...
Okazalo sie ze w pkolu panuje jakies ciche zapalenie pluc bakteryjne...najgorsze ze na poczatku bezobjawowe a dopiero jyz w zaawansowanym stanie pojawia sie kaszel..na szczescie pluca u mlodego czyste choc dr mowi ze jeszcze troche i juz cos zaczynalo rzezic w jednym plucu..

Dzis mam wizyte u gina...mam nadzieje ze tym razem z chlopaka nie zrobi sie znowu dziewczyna... Mam stresa z tego powodu...

Ps. Pogoda u mnie do doopy...gdzie ta wiosna ja sie pytam...

c55f3e3kq403a9og.png

Czesc mamuski...nie wiem czy dam rade was nadgonic z czytaniem.
Ciezki tydzien cos mam, od ppiatku moje dziecko chore, kaszel. 4 noce w plecy wiec czuje sie jak zombi...w niedziele mialam taka migrene ze szok...chyba z niewyspania i zmeczenia...
Niestety konieczny bylantybiotyk dla mlodego ale juz po jednej dawce eidac bylo poprawe...
Okazalo sie ze w pkolu panuje jakies ciche zapalenie pluc bakteryjne...najgorsze ze na poczatku bezobjawowe a dopiero jyz w zaawansowanym stanie pojawia sie kaszel..na szczescie pluca u mlodego czyste choc dr mowi ze jeszcze troche i juz cos zaczynalo rzezic w jednym plucu..

Dzis mam wizyte u gina...mam nadzieje ze tym razem z chlopaka nie zrobi sie znowu dziewczyna... Mam stresa z tego powodu...

Ps. Pogoda u mnie do doopy...gdzie ta wiosna ja sie pytam...

c55f3e3kq403a9og.png
Wspolczuje choroby. Wiosenne przesilenie i mi daje się we znaki.
Trzymam kciuki by płeć się nie zmieniła. Daj znać po wizycie.

U nas też od wielkiego dzwonu i to ręczne robótki bo mąż się boi ale ostatnio udało się i był pełny stosunek ale żebym czerpała super przyjemność też się boję że organ zanika przez tą posuche

34bwdqk3xt29egh4.png

Dziewczyny zdarzają wam się jeszcze mdłości? Ja nie bardzo często ale miewam i nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna czy co..

Wrocilam od diabetologa [emoji19]
Cukrzyce ciazaowa stwierdzono ;) szkolenie z zywienia, glukometrow itp. Od 8:30 do 14. Padam na pyszczek.

reklama
Do góry