reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Camel no to kamień z serca że siusiak nie zniknął [emoji16]

thgfikgneziy9g6d.png

Oficjalnie od majowki ale wynegocjowalam ewentualnie do 15.05 na 4 h ;) zobaczymy co bedzie mowil lekarz ;) checi mam, procz plecow nic mi nie jest :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Zajączku Ty szalona kobieto! Ja wczoraj tak rozmawialam z P i mówię że sobie nie wyobrażam jakbym miała pracować jeszcze i nie wiem jak później mi się uda wrócić a Ty walczyć chcesz prawie do końca. Podziwiam! :)

Zajączku Ty szalona kobieto! Ja wczoraj tak rozmawialam z P i mówię że sobie nie wyobrażam jakbym miała pracować jeszcze i nie wiem jak później mi się uda wrócić a Ty walczyć chcesz prawie do końca. Podziwiam! :)
Ja nie mowie Mezowi ze sobie wynegocjowalam 2 tyg dluzej ;)
Ja kestem pracoholikiem. Na ostatnim dwutugodniowym urlopie bylam w 2011 roku. Ale to tez wina mojego meza, ktory nie ma urlopow i jest non stop w pracy. A mi sie samej nie chce spedzac urlopow. Wiec te 6 lat bylam bez urlopu. Jedyny dluzszy urlop robilam sobie w przerwe swiateczna. I tak sie przyzywczailam. Moze gdybym zle sie czula w ciazy... wtedy bym poszla szybciej na l4. Ale zobaczymy. Moze pojde jednak od majowki :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja nie mowie Mezowi ze sobie wynegocjowalam 2 tyg dluzej ;)
Ja kestem pracoholikiem. Na ostatnim dwutugodniowym urlopie bylam w 2011 roku. Ale to tez wina mojego meza, ktory nie ma urlopow i jest non stop w pracy. A mi sie samej nie chce spedzac urlopow. Wiec te 6 lat bylam bez urlopu. Jedyny dluzszy urlop robilam sobie w przerwe swiateczna. I tak sie przyzywczailam. Moze gdybym zle sie czula w ciazy... wtedy bym poszla szybciej na l4. Ale zobaczymy. Moze pojde jednak od majowki :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Pamiętaj że jak będzie Rozalka z wami to I weekendow już nawet nie będzie wolnych więc daj sobie czas na odpoczynek jeszcze! ;)

Co cię tak długo męczyli?
Odpoczywaj ok takim maratonie to ci się 3 dni leżenia należy[emoji12]

010ikw7ip2lmrcv3.png
Najpierw kolejka do zabiegowego wazenie i mierzenie. Przerwa. Kolejka do lekarza, doczekalam sie. Przerwa dosc dluga. Szkolenie z zywienia co wolno czego nie. Przerwa. Szkolenie z glukometrow. Chwila w rejestracji, aby sie zapisac na 31.03.

Nie sposób się nie zgodzić :D ale jak masz siły to pracuj hihi szalona

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Najpierw kolejka do zabiegowego wazenie i mierzenie. Przerwa. Kolejka do lekarza, doczekalam sie. Przerwa dosc dluga. Szkolenie z zywienia co wolno czego nie. Przerwa. Szkolenie z glukometrow. Chwila w rejestracji, aby sie zapisac na 31.03.

Jako ciężarna nie powinnaś mieć pierwszeństwa?

reklama
Do góry