reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Wgl mamusie czytalam o przyjmowaniu probiotykow pod koniec ciazy i podczas kp zlaszcza przy alergiach innych dzieci i cc..nawet sa probiotyki specjalne dla dzieci po cc..alergolog mowi ze to dobry pomysl z racji ze starsza jest taka alergiczka a to ponoc minimalizuje mozliwosc kolejnego az tak glebokiego przypadku..
Wgl ze przyjmowanie probiotykow przy alergii i atopii jest bardzo wazne..stad zamowilam dzis latopic 4 opakowania i bedziemy brac z coreczka .. bardzo bym chciala by synek nie mial takich problemow
Wgl ze przyjmowanie probiotykow przy alergii i atopii jest bardzo wazne..stad zamowilam dzis latopic 4 opakowania i bedziemy brac z coreczka .. bardzo bym chciala by synek nie mial takich problemow
Kacprysiowo
Moderatorka
A nie możesz rodzic sn?
Kacprysiowo
Moderatorka
Młoda mama a jakie testy robiliście na alergie z krwi??
Musiałam na początku, miałam dużego krwiaka podkosmowkowego. Teraz już wszystko jest ok ale chyba przez ten cały oszczędny tryb życia zrobiłam z siebie kaleke. Wczoraj przeszłam się do sklepu a potem 5 godzin przeleżałam z bulami. Po nospie przeszło.Majka musisz leżeć?? Dlaczego??
Mlodamama w jakim odstępie masz te cc??
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
mlodamama21
Kacprysiowo
Moderatorka
Młodamama rozumiem że sn nie wchodzi w grę bo jest strach że macica puści??
Kto zlecił Wam te badania?? Dopytuje bo mój Malec chyba jest alergików po tacie. A jego katar który już trwa i trwa doprowadza mnie do szału!!
Kto zlecił Wam te badania?? Dopytuje bo mój Malec chyba jest alergików po tacie. A jego katar który już trwa i trwa doprowadza mnie do szału!!
Kacprysiowo
Moderatorka
Majka dobrze ze juz ok. Ale to prawda że jak człowiek sądzie na dupe to robi się kapec.
reklama
Sasankaa
Ja swojemu podaje probiotyki praktycznie od zawsze, a teraz tym bardziej jak pije tylko mleka roślinne i żadnych jogurtów ,kefirow itp.Wgl mamusie czytalam o przyjmowaniu probiotykow pod koniec ciazy i podczas kp zlaszcza przy alergiach innych dzieci i cc..nawet sa probiotyki specjalne dla dzieci po cc..alergolog mowi ze to dobry pomysl z racji ze starsza jest taka alergiczka a to ponoc minimalizuje mozliwosc kolejnego az tak glebokiego przypadku..
Ja w tamtej ciąży wcinalam po 3 jogurty dziennie, a przecież one mają probiotyki jakieś i nie pomogło hehe.
Ponoć na alergię z szczepem L. Rhamnosus są najlepsze.(pomagają uszczelnić jelita,by alergeny nie przenikały)