Kacprysiowo
Moderatorka
Tak Nas czytam i aż mnie szlak trafia, bo człowiek cieszyć się nawet do końca nie może.
Czy Was podbrzusze pobolewa??
Czy Was podbrzusze pobolewa??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tak samo kazała, ale pępor był bardzo uparty [emoji21]Mi położna pokazała jak patyczkiem higienicznym nasączonym octaniseptem, jak odchylimy kikuta tak naokoło obmywamy , z 2 patyczki az będzie w miare czysty. U nas po 1,5 tyg odpadł
Też się z tym borykam... Niestety... Poza tym drętwieją mi nogi i ręce. Tylko patrzeć aż żylaki na nogach wyjdą.Kurde ale narzekamy.... Ja też pogderam. Pęknął mi chyba hemoroid bo polała się krew[emoji43]
Zrobiły mi się małe po porodzie ale potem jakoś zniknęły, a teraz już w ciąży.... Muszę to cholerstwo wyleczyć bo po porodzie to będzie masakra [emoji19]
Wionatq ja nie wiem czy ja dobrze rozumiem, Ty mieszkasz za granicą tak?? U Ciebie jest podejrzenie gestozy??
Co za sucz!! Może weź te wyniki z KTG i idź do kogoś innego.