Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Wionatq lec na IP predko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w szpitalu też palcem nie tkną jeśli się nie położy na oddział. Mogą tylko zmierzyć ciśnienie i ktg zrobić, ale za ok40zł.
Wionatq lec na IP predko.
Po prostu wygodniej im jest "nie przyjmować" przypadkowych pacjentek. Przecież mogą nic nie robić. Ja tak byłam raz w tej ciąży na IP i mówię, że brzuch mnie boli. To lekarz do mnie czy wyrażałm zgodę na pobyt - ja,że nie. On do mnie żebym wzięła no spe. A jak się jednak zdecyduje na pobyt w szpitalu to mam przyjechać i wtedy mi zrobi USG itd [emoji23][emoji23]Ja to mam wrażenie że niektórzy lekarze to jakby za karę chodzą do pracy..
Ja to sie muszę na bok obrócić, później nogi wyciągam na podłogę i dopiero wstaje. Chyba mój poziom mięsni brzucha to 0 Mnie przy wstawaniu tylko spojenie boli ,a tak to okA ja znowu źle wstałam i zaatakował mnie ten ból tuż nad samym brzuchem co to nie wiadomo co tam jest. Jakby mi ktoś tam przywalił a potem jakby piecze. Dziwne co to już nie można w miarę normalni wstać z łóżka? Która też tak ma?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom