reklama
Ja miesiąc przed porodem muszę potrenować wstawanie wcześnie bo narazie to poniżej 9, 10 to tylko jak muszę to wstanę
mlodamama21
Fanka BB :)
Dzieki! tak, tak farba. Wiec bylo troche bawienia sie - ale wyszlo super! Kolor jest troche inny niz na zdj- taki delikatny pudrowy roz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
mlodamama21
Mi sie bardzo podobaja takie pasy ale zwyczajnie jak malujemy to szybka akcja jest i nie ma czasu na zabawe [emoji12] ale kiedys na pewno..[emoji4]Dzieki! tak, tak farba. Wiec bylo troche bawienia sie - ale wyszlo super! Kolor jest troche inny niz na zdj- taki delikatny pudrowy roz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Anulka.
Dzień dobry [emoji4]
Tak w skrócie...
Olka śliczny pokoik [emoji7]
Monya teraz musisz odpocząć po tym odpoczynku [emoji6]
Co do proszku to ja kupiłam Lovele.
Co do wstawania to ja codziennie od kilkunastu lat po 5[emoji1] a i czasem bywało nawet wcześniej jak na rano do pracy [emoji6] dlatego teraz nie tęsknię za powrotem. Ja to jestem taka trochę kura domowa i uwielbiam siedzieć w domu [emoji4] oczywiście siedzieć to tylko przenośnia [emoji28]
Wczoraj byłam na działce i otworzyłam sezon grillowy [emoji491][emoji490][emoji14] trochę zmarzłam ale warto było [emoji1]
Miłego dzionka [emoji8]
Tak w skrócie...
Olka śliczny pokoik [emoji7]
Monya teraz musisz odpocząć po tym odpoczynku [emoji6]
Co do proszku to ja kupiłam Lovele.
Co do wstawania to ja codziennie od kilkunastu lat po 5[emoji1] a i czasem bywało nawet wcześniej jak na rano do pracy [emoji6] dlatego teraz nie tęsknię za powrotem. Ja to jestem taka trochę kura domowa i uwielbiam siedzieć w domu [emoji4] oczywiście siedzieć to tylko przenośnia [emoji28]
Wczoraj byłam na działce i otworzyłam sezon grillowy [emoji491][emoji490][emoji14] trochę zmarzłam ale warto było [emoji1]
Miłego dzionka [emoji8]
Zając Czerwcowy
To prawda...a z ta praca Zajac powiem Ci ze i tak jeśli zamierzasz iść na macierzyński to i tak i tak będzie Ci ciężko wrócić, ja pracowałam do 2 tygodni przed porodem, a nic to nie dało bo i tak rok zrobił swoje i bylo to trudne...
Zając Czerwcowy
reklama