reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

a z ta praca Zajac powiem Ci ze i tak jeśli zamierzasz iść na macierzyński to i tak i tak będzie Ci ciężko wrócić, ja pracowałam do 2 tygodni przed porodem, a nic to nie dało bo i tak rok zrobił swoje i bylo to trudne...;)

reklama
Dzieki!:) tak, tak farba. Wiec bylo troche bawienia sie - ale wyszlo super! Kolor jest troche inny niz na zdj- taki delikatny pudrowy roz;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Mi sie bardzo podobaja takie pasy ale zwyczajnie jak malujemy to szybka akcja jest i nie ma czasu na zabawe [emoji12] ale kiedys na pewno..[emoji4]

Dzień dobry [emoji4]
Tak w skrócie...
Olka śliczny pokoik [emoji7]
Monya teraz musisz odpocząć po tym odpoczynku [emoji6]
Co do proszku to ja kupiłam Lovele.
Co do wstawania to ja codziennie od kilkunastu lat po 5[emoji1] a i czasem bywało nawet wcześniej jak na rano do pracy [emoji6] dlatego teraz nie tęsknię za powrotem. Ja to jestem taka trochę kura domowa i uwielbiam siedzieć w domu [emoji4] oczywiście siedzieć to tylko przenośnia [emoji28]
Wczoraj byłam na działce i otworzyłam sezon grillowy [emoji491][emoji490][emoji14] trochę zmarzłam ale warto było [emoji1]
Miłego dzionka [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Myślę, że przy jednym dziecku to wstawanie nie jest takie zle, bo można spac gdy dziecko śpi. Jak teraz mam starszaka to jak on wstanie to nie ma zmiłuj, ja też już nie śpię

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
To ja dzięki synkowi ;) budzę się o 7, ale czasem jeszcze poleży koło mnie z godzine to do 8 pośpie. Ale ja chodzę spać północy, bo wieczorem to jedyny czas by mózg zresetowac haha I

Do góry