reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja śpię po 10 godzin na dobę. Co prawda czasami budzę się w nocy i leżę z godzinę, ale rano to jestem pierwsza chętna do snu :)

Dziewczyny, wypiłam glukozę. Nie pozwolili mi wycisnąć do tego cytryny, bo podobno to niezgodne z nowymi procedurami. W ogole to byłam tak głodna, że nawet mi smakowało :D trochę teraz mdło w gębie :p

Oglądam porodowke i przy każdym dziecku rycze [emoji23] ale jestem miękka

thgfikgneziy9g6d.png

Ja też wczoraj oglądałam porody na YouTube i trafiłam na poród dziesiątka które już nie żyło a zorientowalam się dopiero na końcu... Od tego momentu schizuje ale zaraz wchodzę do lekarza więc mam zamiar się uspokoić.

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Majka czy to ty wtedy tak długo czekałaś w kolejce na wypicie glukozy?

Link do: Ciężarna skorzysta z usług medycznych poza kolejnością

Od listopada niby wg ustawy ciężarne przyjmowane poza kolejnością, m.in. w gabinetach zabiegowych

7u223e3kwboc3bjp.png
Nie, nie u nas są zapisy w kalendarzu na 7.30 jako pierwsze wchodzimy z glukozą bo o 10 zabierają próbki [emoji16] ale któraś tu czekała, faktycznie.

Też kożystam z aplikacji.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry