Arya88
Fanka BB :)
Link do: Rozszerzanie diety dzieci – zrób to dobrze! Aktualizacja 2016
Warto przeczytać moim zdaniem
Warto przeczytać moim zdaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I duzo.cukrow moga miec co niektore z napisem light...Na produkty typu light trzeba uważać bo co prawda mniej tluste, ale za to chemii tyle, że szok
I duzo.cukrow moga miec co niektore z napisem light...
Mojej kolezanli corka jadla pierniki z cynamonem i imbirem i czekolada jak miala pol roku - bo jej smakowaly a w wieku 8 msc jadla ...steki dobrze wysmazone ciumkala miesoNo to mnie zlinczujcie [emoji6] moja jadła pierwsze w życiu lody jak miała 3 miesiące [emoji48] a pierwszy boczek wędzony jak miała 10[emoji38] i nic Jej nie jest [emoji6] Ale dobra przyznam się że przy pierwszej córce nie byłam tak odważna [emoji12]
No to mnie zlinczujcie [emoji6] moja jadła pierwsze w życiu lody jak miała 3 miesiące [emoji48] a pierwszy boczek wędzony jak miała 10[emoji38] i nic Jej nie jest [emoji6] Ale dobra przyznam się że przy pierwszej córce nie byłam tak odważna [emoji12]
A ja uważam, ze nawet jak ktoś ma swój ogródek to i tak nie jest to w pełni zdrowe jedzenie- pada zasyfiony deszcz, osiada smog, jeżdżą samochody, chodzą zwierzeta/robaki/ inne dzingorangi temat rzeka.