reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Pochwalę się Wam, bo jesteście w temacie i nie mam komu innemu [emoji4]

Mój skończony prezent - dziś doszła poduszka do kompletu z sową.
1488904655-aaaaaa.jpeg

A tu dzisiejszy wyczyn - mufka na wózek i płaska poduszeczka do kompletu z wczorajszymi kocami [emoji7] ale to poczeka do zimy [emoji38] Mufka potrzebuje tylko nabić napy, rzepy są za słabe.
1488904721-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Ależ cuda! Ja się teraz nie mogę zdecydować na materiał. A co to jest ta mufka?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Yoohoosek moment wspaniały, ale potem tak naprawdę zaczyna się cała przygoda.[emoji4]

Jo ja też okropnie sapie. Brzuch mam wysoko, czasem czuje małą pod żebrem. I nie mogę się zginać bo normalnie dech tracę...

Co do siary to coś tam zauważyłam, ale bez szału.

thgfikgneziy9g6d.png

Ależ cuda! Ja się teraz nie mogę zdecydować na materiał. A co to jest ta mufka?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mufka to takie sprytne coś, co zakładasz na rączkę wózka zimą i ciepło ci w ręce na spacerze. Moja jest z ortalionem więc jest z wierzchu nieprzemakalna, a w środku jest mięciutkie minky i ocieplina.
Taki przykład:
1488909845-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Dziewczyny czy boli Was pepek i jego okolice? Ja dzisiaj wrocilam z pracy i nagle poczulam klucie w pepku, a potem taki piekacy bol dookola... i tak leze z nadzieja ze przejdzie ale co sie rusze to boli... kurde mam nadzieje ze przejdzie. Nie wiem czy sama sobie tego nie zrobilam bo wczoraj i dzisiaj troche dzwigalam za duzo. Troche sie boje ze to jakas przepuklina:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Mnie bolą okolice pępka pytałam o to lekarza i powiedział że to normalne zwłaszcza kiedy idzie w parze z rozciaganiem brzucha mięśni itd

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Do góry