reklama
Ja się chyba zastrzele pani w aptece powiedziała mojemu mężowi że potas nie jest zalecany dla kobiet w ciąży [emoji26]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ cuda! Ja się teraz nie mogę zdecydować na materiał. A co to jest ta mufka?Pochwalę się Wam, bo jesteście w temacie i nie mam komu innemu [emoji4]
Mój skończony prezent - dziś doszła poduszka do kompletu z sową.
A tu dzisiejszy wyczyn - mufka na wózek i płaska poduszeczka do kompletu z wczorajszymi kocami [emoji7] ale to poczeka do zimy [emoji38] Mufka potrzebuje tylko nabić napy, rzepy są za słabe.
*Vanilia*
Moderatorka
Yoohoosek moment wspaniały, ale potem tak naprawdę zaczyna się cała przygoda.[emoji4]
Jo ja też okropnie sapie. Brzuch mam wysoko, czasem czuje małą pod żebrem. I nie mogę się zginać bo normalnie dech tracę...
Co do siary to coś tam zauważyłam, ale bez szału.
Jo ja też okropnie sapie. Brzuch mam wysoko, czasem czuje małą pod żebrem. I nie mogę się zginać bo normalnie dech tracę...
Co do siary to coś tam zauważyłam, ale bez szału.
Marciotek88
Fanka BB :)
Ależ cuda! Ja się teraz nie mogę zdecydować na materiał. A co to jest ta mufka?
Mufka, Gemminy ładniejsza niż ta co wklejam ale zastosowanie to samo :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina
Mufka to takie sprytne coś, co zakładasz na rączkę wózka zimą i ciepło ci w ręce na spacerze. Moja jest z ortalionem więc jest z wierzchu nieprzemakalna, a w środku jest mięciutkie minky i ocieplina.Ależ cuda! Ja się teraz nie mogę zdecydować na materiał. A co to jest ta mufka?
Taki przykład:
Dziewczyny czy boli Was pepek i jego okolice? Ja dzisiaj wrocilam z pracy i nagle poczulam klucie w pepku, a potem taki piekacy bol dookola... i tak leze z nadzieja ze przejdzie ale co sie rusze to boli... kurde mam nadzieje ze przejdzie. Nie wiem czy sama sobie tego nie zrobilam bo wczoraj i dzisiaj troche dzwigalam za duzo. Troche sie boje ze to jakas przepuklina:/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
rudziutka38
albo ciążą mózg mi odebrała albo co bo nie wiem jak się priv wysyłaWyślesz mi to jeszcze na priv żeby mi się nie zgubiło? A potrafisz jakoś opisać ten materiał? On jest taki sztywny, gniecący się czy bardziej jak T-shirt?
reklama
Adriana123
Zaciekawiona BB
Mnie również bardzo często boli pępek i to od początku ciąży, podobno normalne. Szybko przechodzi, po dłuższym czasie wraca