Dziewczyny muszę wam się wyzalic przyszła mi dziś paczka z rzeczami które ostatnio zamawiałam na allegro i masakra tylko z ręcznika dla małego jestem tak w pełni zadowolona. Koszula jest za duża o conajmniej 2 rozmiary jestem pewna że nie "dorosne" do niej a po za tym sięga za kolana a dekod aż pięć d szyję ma i wyglądam jak ciocia klamocia, smoczki maja inny kolor niż chciałam, grzechotka jakoś słabo wygląda, termometru to mi zapomnieli dać i w ogóle cała reszta też ma coś nie tak.. Jestem zła na siebie ze zamówiłam a nie kupiłam w sklepie. Normalnie popadłam w smuteczek
reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Coś polecasz do smarowania? Uzywam oleju kokosowego i oliwki z babydream dla kobiet w ciązyUszkodzona skóra ma taką tendendencję. Mi w pierwszej ciąży blizna po wyrostku się rozszerzyła wraz z wzrostem brzucha.
Biedronka84
Link do: BAWEŁNA TKANINA MATERIAŁ WZORY MINKY NOWOŚĆ 1M
to ten sklep z materiałami. Glukozę przeżyłam wyniki u lekarza ale umówiłam się z panią, że zadzwonię i powie mi czy OK. No to glukoza dobrze ALE liczne bakterie w moczu :/
Radziutka dziękuję za link są moje sówki Ciocia mi uszyje pościel dla maluszka i będę mieć taką wymarzoną
Emkaa
Mam Tołpe i Perfecte- tołpa super nawilża skórę. Jak posmaruje wieczorem rano mam taką mieciutką i delikatną. A po Prefecie jest taka sama jak przed posmarowaniem.Coś polecasz do smarowania? Uzywam oleju kokosowego i oliwki z babydream dla kobiet w ciązy
efta22
Coś polecasz do smarowania? Uzywam oleju kokosowego i oliwki z babydream dla kobiet w ciązy
Mnie po kremie Elancyl znikają rozstępy które wyszły na początku ciąży na piersiach.
Nie wiem czy na wszystkich tak działa,opinie ma same pozytywne ale jest dość drogi.
Zając Czerwcowy
Kochana zwroc to i kup stacjonarnieDziewczyny muszę wam się wyzalic przyszła mi dziś paczka z rzeczami które ostatnio zamawiałam na allegro i masakra tylko z ręcznika dla małego jestem tak w pełni zadowolona. Koszula jest za duża o conajmniej 2 rozmiary jestem pewna że nie "dorosne" do niej a po za tym sięga za kolana a dekod aż pięć d szyję ma i wyglądam jak ciocia klamocia, smoczki maja inny kolor niż chciałam, grzechotka jakoś słabo wygląda, termometru to mi zapomnieli dać i w ogóle cała reszta też ma coś nie tak.. Jestem zła na siebie ze zamówiłam a nie kupiłam w sklepie. Normalnie popadłam w smuteczek
Zając Czerwcowy
Tolpa ktora ?Mam Tołpe i Perfecte- tołpa super nawilża skórę. Jak posmaruje wieczorem rano mam taką mieciutką i delikatną. A po Prefecie jest taka sama jak przed posmarowaniem.
Kochana zwroc to i kup stacjonarnie
No właśnie chyba muszę ale tyle czekałam, cieszyłam się kolejnymi zakupami i że będę już bliżej końca a tu o takie rozczarowanie. Jakoś teraz takie drobiazgi są dla mnie ważne. Ostatnio zauważyłam że w ogóle wszystko wychodzi nie tak jakbym chciała i to sobie zaplanowala!
reklama
Emkaa