reklama
motylek05
Fanka BB :)
Sprawdzalam miesiąc temu jak zaczela mi.drgac powieka. Lekarz pomimo dobrego poziomu kazał mi.brac magnezKiedy sprawdzalas poziom magnezu?
Być może w laboratorium jest w normie ale w ciąży wzrasta zapotrzebowanie o kilkaset mg ,więc być może i tak możesz mieć niedobór.
Zając Czerwcowy
Ja tez mam problemy z oddychanjem. Zziajam sie, zasapie jak przejde dwa kroki... a jak sie smieje to mnie mega boli przepona...U mnie na razie siary brak zupełny nie wiem czy to dobrze czy źle moze jeszcze za wcześnie.Za to gorzej mi sie oddycha zwlaszcza wieczorem i jak zjem wiekszy posiłek.Spać musze na płasko ze wzgledu na problemy z kręgami szyjnymi. Moze jak dziecko zmieni pozycje to bedzie trochę lepiej..
Na skurcze aspargin rzeczywiscie jest dobry oprócz tego znajdziesz go w kakao,bananach,ciemnej czekoladzie,pestkach dynii.Ja skurczu łydek nie mam,ale czesto drga mi.powieka biore magnez ,ale to średnio pomaga bo nie widze różnicy, a to strasznie jest denerwujące . Pozion magnezu miałam w normie jak sprawdzalam.
Gemmina
Pochwalę się Wam, bo jesteście w temacie i nie mam komu innemu [emoji4]
Mój skończony prezent - dziś doszła poduszka do kompletu z sową.
A tu dzisiejszy wyczyn - mufka na wózek i płaska poduszeczka do kompletu z wczorajszymi kocami [emoji7] ale to poczeka do zimy [emoji38] Mufka potrzebuje tylko nabić napy, rzepy są za słabe.
Mój skończony prezent - dziś doszła poduszka do kompletu z sową.
A tu dzisiejszy wyczyn - mufka na wózek i płaska poduszeczka do kompletu z wczorajszymi kocami [emoji7] ale to poczeka do zimy [emoji38] Mufka potrzebuje tylko nabić napy, rzepy są za słabe.
jo83
jo83
Ja tez sapie haha jak stara baba ,myslalam ze sapanie przyjdzie na koncu.Czasem nie moge znalezc pozycji do siedzenia .To chyba dlatego ,ze brzuch nisko(?)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama