Moje obydwoje praktycznie mm a nie chorują i nie są na nic uczuleni.Moja karmiona piersia ,a tez ma alergie. Wiec tu nie ma co sie obwiniać!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje obydwoje praktycznie mm a nie chorują i nie są na nic uczuleni.Moja karmiona piersia ,a tez ma alergie. Wiec tu nie ma co sie obwiniać!
Całe nogi mnie bolą a w nocy miałam skurcze w łydkach a teraz brzuch się stawia a dzidzia gmera boleśnie nisko. Myślałam że to może jakieś zakwasy po wczorajszych wygibańcach ale teraz sobie tak pomyślałam że to może coś nie dobrego?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok dzięki. Kurcze mam nadzieję że mój wiedzie mi do apteki bo jak nie to doopa, nie wysiądę teraz za kółko [emoji20]Potas i magnez. To samo co ja. Bierz szybko póki masz początki niedoboru i pij sok pomidorowy najlepiej tymbark.
Miałam to samo,najpierw bolały mnie nogi tak jak na zmianę pogody,myślałam,że to magnez więc brałam,ale zaczęły się skurcze łydek,stop i dłoni i twardnienie macicy takie na dole. Do tego ,gdy mały się ruszał tam na dole to było to dość bolesne uczucie.
Skurcze łydek I stop,dłoni przeszły ,ale twardnienie macicy jeszcze zostało ale już nie z taką częstotliwością jak np w sobotę.
A kupiłaś razem czy osobno?Potas i magnez. To samo co ja. Bierz szybko póki masz początki niedoboru i pij sok pomidorowy najlepiej tymbark.
Miałam to samo,najpierw bolały mnie nogi tak jak na zmianę pogody,myślałam,że to magnez więc brałam,ale zaczęły się skurcze łydek,stop i dłoni i twardnienie macicy takie na dole. Do tego ,gdy mały się ruszał tam na dole to było to dość bolesne uczucie.
Skurcze łydek I stop,dłoni przeszły ,ale twardnienie macicy jeszcze zostało ale już nie z taką częstotliwością jak np w sobotę.