reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
efta22
A ja na glukozę poszłam sobie do laboratorium w szpitalu a nie do punktu pobrań gdzie kolejki na 3godziny. Byłam sobie od razu i teraz tylko tam na badania będę chodzić. Przynajmniej nie muszę czekać. A starsze babki dalej chodzą do punktu pobrań bo nie wiedzą ,że w laboratorium bez kolejek pobierają krew
I dobrze bo przynajmniej nie trzeba czekać
I dobrze bo przynajmniej nie trzeba czekać
motylek05
A ja sie zaczynam bać swojego dziecka [emoji23] bo mam wrażenie ,że moja cały czas wierci sie w brzuchu [emoji33] cały czas czuje swoje dzieckoA moja corka w nocy sie rusza sporadycznie, rano tez bardzo rzadko dzis jeszcze czekam na znak czyzby maly leniuch i spioch ?
Zapisalam sie na 16.03 na warsztaty Mamo to ja
Chyba pojade z mezem pomoc mu w ogrodku u dziadkow bo taka piekna pogoda [emoji7]
jo83
A ja juz od jakiegos czasu zauwazylam,ze jak sie zdenerwuje to mala mocno kopie i chyba tez jest niespokojna[emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
U nas też piękny dzien sie zapowiada, obiecalam córce kino wiec.babski dzień dzis bedzie. Dzis w kinie troszke troszke doroslejsza bajka [emoji23] ,, barbie w świecie gier,,
Niema to jak być na bieżąco w kinie w tematach bajek [emoji23]
Niema to jak być na bieżąco w kinie w tematach bajek [emoji23]
Bellax123!
Witam w klubie [emoji23]A ja sie zaczynam bać swojego dziecka [emoji23] bo mam wrażenie ,że moja cały czas wierci sie w brzuchu [emoji33] cały czas czuje swoje dziecko
Zając Czerwcowy
A no to moja dopiero dzis kolo 9 sie aktywowala i to tez bardzo leniwie. W ogole zauwazylam ze weekendy ma bardziej leniwe jak mamaA ja sie zaczynam bać swojego dziecka [emoji23] bo mam wrażenie ,że moja cały czas wierci sie w brzuchu [emoji33] cały czas czuje swoje dziecko
reklama
efta22
A u mnie ruchy już "normalne" takie jak sprzed kilku dni. Brzuch już też jest ok. Wczoraj cały dzień Piłam sok z pomidorów i chyba się opłaciło. Nie ma już napięcia,ruchy już normalne tylko trochę jeszcze napięcie w nogach ale to mnie akurat mało obchodzi. Ważny był brzuch.
Kuracja magnezem I potasem się opłaca.
Dziewczyny cieszcie się,że Wasze maluszki się ruszają bo gorzej jak są leniwe i ich nie czuć. Ja się wtedy martwię i wolałabym żeby dawało o sobie znać częściej.
Kuracja magnezem I potasem się opłaca.
Dziewczyny cieszcie się,że Wasze maluszki się ruszają bo gorzej jak są leniwe i ich nie czuć. Ja się wtedy martwię i wolałabym żeby dawało o sobie znać częściej.