reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

U nas jest tak dupiasto, podobnie jak w Lidlu, że kolejka długa, ale i taśma kilometrowa i wiekszosc zakupow ludzie maja powyciągane już jak czekamy - a że trwa to trwa to już inna sprawa :/

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
A ja na glukozę poszłam sobie do laboratorium w szpitalu a nie do punktu pobrań gdzie kolejki na 3godziny. Byłam sobie od razu i teraz tylko tam na badania będę chodzić. Przynajmniej nie muszę czekać. A starsze babki dalej chodzą do punktu pobrań bo nie wiedzą ,że w laboratorium bez kolejek pobierają krew:D
I dobrze bo przynajmniej nie trzeba czekać

A moja corka w nocy sie rusza sporadycznie, rano tez bardzo rzadko dzis jeszcze czekam na znak ;) czyzby maly leniuch i spioch ? ;)
Zapisalam sie na 16.03 na warsztaty Mamo to ja :)
Chyba pojade z mezem pomoc mu w ogrodku u dziadkow bo taka piekna pogoda [emoji7]

p19u9jcg81ehxczt.png
A ja sie zaczynam bać swojego dziecka [emoji23] bo mam wrażenie ,że moja cały czas wierci sie w brzuchu [emoji33] cały czas czuje swoje dziecko

5djylbetecfse5n6.png

U nas też piękny dzien sie zapowiada, obiecalam córce kino wiec.babski dzień dzis bedzie. Dzis w kinie troszke troszke doroslejsza bajka [emoji23] ,, barbie w świecie gier,,
Niema to jak być na bieżąco w kinie w tematach bajek [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
A u mnie ruchy już "normalne" takie jak sprzed kilku dni. Brzuch już też jest ok. Wczoraj cały dzień Piłam sok z pomidorów i chyba się opłaciło. Nie ma już napięcia,ruchy już normalne tylko trochę jeszcze napięcie w nogach ale to mnie akurat mało obchodzi. Ważny był brzuch.
Kuracja magnezem I potasem się opłaca.

Dziewczyny cieszcie się,że Wasze maluszki się ruszają bo gorzej jak są leniwe i ich nie czuć. Ja się wtedy martwię i wolałabym żeby dawało o sobie znać częściej.

Do góry