reklama
Arya88
Fanka BB :)
Dziewczyny użądliła mnie pszczoła... w palec, nie mam żadnego uczulenia i nic się nie dzieje ale co myślicie? Wizytę mam dopiero za tydzień
Jak nie jestes uczulona to kompletnie się nie przejmować
nina 07.06
Dzisiaj pszczola? Aż niesamowite ze tak wczesnie sie pojawila chociaz mogla sobie latac nie atakujac ludzi;-) ja tez uwazam ze skoro nie masz uczulenia na jad to nic sie nie dzieje. Przyloz sobie jakis oklad zeby nie bolalo i głowa do gory;-) masz dowod ze wiosna w pelni;-)
A tak w ogole to nie ma takiego słowa studiiA tak wgl to nie ma studii kosmetycznych. Jest studium, no chyba że jesteś po studiach kosmetologicznych, a to nie to samo [emoji23][emoji1]
efta22
Dziewczyny pozdrawiam Was niedzielnie i słonecznie. Aż miło wyjść na spacer
Co do wymiarów to w brzuchu 86 cm. Przed ciążą jakieś 71.
Ja już byłam na spacerze ale za niedługo znów maszeruję
U nas tez pięknie jest i aż żal nie iść
Mało masz w brzuszku. Też bym tyle chciała na tym etapie ale nie jestem jakaś zrozpaczona bo i tak myślę,że źle nie jest na ten czas. Kiedyś musi urosnąć
efta22
Dzisiaj pszczola? Aż niesamowite ze tak wczesnie sie pojawila chociaz mogla sobie latac nie atakujac ludzi;-) ja tez uwazam ze skoro nie masz uczulenia na jad to nic sie nie dzieje. Przyloz sobie jakis oklad zeby nie bolalo i głowa do gory;-) masz dowod ze wiosna w pelni;-)
No ja dziś widziałam chyba największego Bąka w życiu. Taki był olbrzymi ,że ledwie leciał
cymera
nie ma czegoś takiego jak duża skala czy dłuższy czas , Solluxa stosuję się do miejscowego podgrzania tkanek (np czoło , kolano , plecy ale tu tylko partiami ) czas zabiegu ok 10 do 15 min . Może ty masz na myśli inne naświetlanie lampą bioptron tam czas jest dłuższy . Ja bym nigdy nie zaryzykowała naświetlania pacjentki w ciąży , chyba że przyszła by do mnie ze skierowaniem od lekarza i przed samym zabiegiem jej ciśnienie było by w normie .Tak ale stosowany na duza skale w dluzszym czasie a nie na czolo..
Bellax123!
właśnie się zastanawiałam ale ostatnio moja polonistka napisała "studii" Xd. ale po niej to się wszystkiego w sumie można spodziewać [emoji23]A tak w ogole to nie ma takiego słowa studii
reklama
mlodamama21