reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny użądliła mnie pszczoła... w palec, nie mam żadnego uczulenia i nic się nie dzieje ale co myślicie? Wizytę mam dopiero za tydzień

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Dzisiaj pszczola? Aż niesamowite ze tak wczesnie sie pojawila chociaz mogla sobie latac nie atakujac ludzi;-) ja tez uwazam ze skoro nie masz uczulenia na jad to nic sie nie dzieje. Przyloz sobie jakis oklad zeby nie bolalo i głowa do gory;-) masz dowod ze wiosna w pelni;-)

U nas mimo iż jest słoneczko i 15° to tak wieje że mieliśmy iść do parku ale boję się że jakieś gałęzie nam spadną

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Dziewczyny pozdrawiam Was niedzielnie i słonecznie. Aż miło wyjść na spacer
1488711087-aaaaaa.jpeg

Co do wymiarów to w brzuchu 86 cm. Przed ciążą jakieś 71.

thgfikgneziy9g6d.png

Ja już byłam na spacerze :) ale za niedługo znów maszeruję :)
U nas tez pięknie jest i aż żal nie iść

Mało masz w brzuszku. Też bym tyle chciała na tym etapie ;) ale nie jestem jakaś zrozpaczona bo i tak myślę,że źle nie jest na ten czas. Kiedyś musi urosnąć

Dzisiaj pszczola? Aż niesamowite ze tak wczesnie sie pojawila chociaz mogla sobie latac nie atakujac ludzi;-) ja tez uwazam ze skoro nie masz uczulenia na jad to nic sie nie dzieje. Przyloz sobie jakis oklad zeby nie bolalo i głowa do gory;-) masz dowod ze wiosna w pelni;-)

No ja dziś widziałam chyba największego Bąka w życiu. Taki był olbrzymi ,że ledwie leciał :D

Tak ale stosowany na duza skale w dluzszym czasie a nie na czolo..
nie ma czegoś takiego jak duża skala czy dłuższy czas , Solluxa stosuję się do miejscowego podgrzania tkanek (np czoło , kolano , plecy ale tu tylko partiami ) czas zabiegu ok 10 do 15 min . Może ty masz na myśli inne naświetlanie lampą bioptron tam czas jest dłuższy . Ja bym nigdy nie zaryzykowała naświetlania pacjentki w ciąży , chyba że przyszła by do mnie ze skierowaniem od lekarza i przed samym zabiegiem jej ciśnienie było by w normie .

reklama
Do góry