reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Własnie jak bylam w środe u gina to mówił że już fajnie widać brzuszek ,to mu odpowiadam,że może ludzie przepuszczą mnie w kolejce, a on odpowiedział ,że to już nie są te czasy:)
U mnie tez juz widac :) [emoji7] [emoji7] [emoji7]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
U mnie widać jak ubiorę coś obcisłego. Szczupła jestem I oprócz brzucha nie przytyłam nigdzie indziej ,więc jest widoczny że to ciążowy. Poza tym na tym etapie ciąży nie wyobrażam sobie mieć płaskiego brzucha.

Ale w płaszczu nic nie widać i w takim który zamierzam teraz kupić na wiosnę również nie widać i będę mieć problem. No ale jak się dobrze czuje to nie potrzebuje by mnie puszczali w kolejce. Zawsze na zakupy i tak z mężem chodzę,więc on nosi koszyk. A jak się gorzej czuję to zostaje w domu. :)

Własnie jak bylam w środe u gina to mówił że już fajnie widać brzuszek ,to mu odpowiadam,że może ludzie przepuszczą mnie w kolejce, a on odpowiedział ,że to już nie są te czasy:)

A mój lekarz nie jest aż tak rozmowny na takie luźne tematy :D
Ale jak wyszłam ostatnio z gabinetu to taka starsza kobieta patrzyła na mnie z uśmiechem jak wychodziłam,z takim samym jakim ja mam widząc kobiety w ciąży :D

Mój gin jest spoko i nie raz się posmiejemy w gabinecie:D
Co do brzucha to nie mierze

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

W rosmanie właśnie kobiety w ciąży mają pierwszeństwo, u mnie nawet takie znaczki wisza w sklepie, więc ja korzystam ile wlezie a co;) szczególnie jak stoję z pełnym koszykiem pampersami i srajtaśmą :D

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Ja tez sie wciskam jak jest dluga kolejka. Trzeba korzystac z przywilejow poki mozna [emoji12]
Ja brzucha tez nie mierze. Dzis mialam kilka razy pod rzad stawianie sie brzucha [emoji19] wzielam dodatkowy magnez, nospe i na razie przeszlo.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

na zatoki stosuje się raczej niebieski solux , raz zrobiłam czerwony bo miałam zatkany nos po 5 min wszystko puściło , tak skutecznie ze do końca dnia chodziłam z chusteczka przy nosie .Na drugi dzień miałam w nosie tak sucho ze szok . Druga sprawa ze u kobiet w ciąży nie powinno się robić fizykoterapii .No jeszcze ujdą prądy Tens .
Helllollll jestem po studiach kosmetycznych ukonczonych z wyroznieniem wiec odrozniam soluxy..[emoji6] zdecydowanie czeerwony..i na twarz mozna nawet w ciazy..

reklama
Do góry